Apa rece la preț de apă caldă

Viaţă 2 Comentarii

Apa rece la preț de apă caldă, nu este o glumă ci este un fapt care s-a petrecut în ultimele zile în București. De mai multe zile, pe timpul zilei în sectoarele 2, 3, 4 și 5, pe conducta de apă caldă vine apă rece sau uneori nu vine deloc. Faza nasoală este că seara, când vrei să faci un duș liniștit trebuie să lași sa curgă 2 metri cubi de apă rece înainte să vină aia caldă, care nicidecum nu e cum ar trebui să fie, între 50 și 60 de grade Celsius.

Având în vedere că suntem în plină campanie electorală pe aleși îi doare fix în cot, singurul care s-a sesizat a fost Piedone, primarul din sectorul 4:

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a facut o sesizare la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) pentru faptul cetatenii din sectorul lui nu au avut apa calda in ultimele zile. Situatia a creat probleme bucurestenilor, pentru ca ei sunt nevoiti acum sa plateasca apa rece care a venit pe teava pentru apa calda. sursa: wall-street.ro

E trist, într-o țară europeană, într-o capitală europeană, pe timp de toamnă tu să nu ai apă caldă. Mă întreb doar atât, când vor fi nevoiți să dea drumul la căldură, oare atunci cum va fi? Va trebuie să recurgem la aeroterme și reșouri? Centrala de apartament este o soluție, știu, dar dacă stai în chirie și în bloc nu există conducte separate de gaz, pentru centrală, atunci ce faci? Ponta, aici să-ți vedem dibăcia, nu la aberații și promisiuni anoste.

2 Comentarii - “Apa rece la preț de apă caldă”

  1. Vicentiu Radulescu

    Se intampla ca buncii mei sa locuiasca in sectorul 4, asa ca stiu povestea. Nu cred ca il intereseaza pe Ponta cine are apa calda si cine nu are, tot ce pot sa spun este ca este grav, foarte grav, daca in anul 2014 nu avem apa calda.

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!