Despre mine

Salut,

Numele meu este Ștefan și sunt ”vocea” din spatele acestui blog personal. Nu îmi place să vorbesc foarte mult despre mine, tocmai de aceea o să fiu destul de zgârcit în informații.

Personal

Optimist convins care suflă și-n iaurt. Momentan mă bucur de agitația din București. Pasionat de programare, de fotografie artistică (mai nou) și de călătoriile lungi și dese, în afara țarii dacă se poate.

Profesional

După cum spune motto-ul acestui blog, ”Viața prin ochii unui programator”, fac parte din marea familie a programatorilor români și mă mândresc cu acest lucru. De-a lungul timpului mi-am tocit degetele codând în: Pascal, Visual Basic (varianta clasică) și C# (.Net 2.0) – limbajul care și-a pus o amprentă destul de mare asupra carierei mele de programator. Iar în ultimii 7 ani am rămas axat pe PHP, MySQL,  Javascript ( AJAX, JSON…), HTML5, CSS3 și când a fost nevoie: BASH Scripting și C++ (modelare și simulare).

În acest moment sunt corporatist cu normă întreagă. Programez de la 9 la 6, de luni până vineri, undeva-n Pipera, iar când mai am timp mai mai trec și pe aici și mai scriu câte ceva.

Dacă ai o întrebare sau vrei să-mi propui o colaborare mă poți găsi la stef [at] stefblog [punct] com. Dacă consider că necesită un răspuns din partea mea atunci voi încerca să răspund cât pot de repede.