Mulțumesc, 2015! Ai fost perfect!

Viaţă 6 Comentarii

Nu știu cum a fost pentru alții anul 2015, dar pentru mine a fost un an de nota 10. Chiar dacă primele clipe din 2015 le-am petrecut în Piața Constituției, pe un ger de crăpau pietrele, cele care au urmat, pentru mine, au fost de vis. Am făcut tot ce mi-a poftit inima și tot ce mi-am pus în gând am realizat, fără nici cea mai mică excepție. Ca să nu mai zic că am fost în stare să pun câteva cărămizi de bază și pentru ceea ce voi face în 2016. Așa an mai rar!

În ceea ce privește acest mic blog, deși nu am mai scris de zeci de zile, văd că nu moare. Articolele evergreen îi aduc un trafic decent, aș putea spune, uneori e mai viu ca atunci când scriam zilnic. Acest lucru nu poate decât să mă bucure și să nu mă lase să-l abandonez definitv. Sper ca anul 2016 să-mi permită să public mai multe articole, în special în categoria travel. Nu de alta, dar am de gând să văd locuri cel puțin la fel de faine ca cele pe care am reușit să le văd în 2015, iar aici vorbesc de: Londra, Monaco și restul Coastei de Azur. Și ca să fiu sigur am confirmat un sejur în Italia, în Februarie.

bella-italia

Mulțumesc, 2015! Sper că fratele tău, 2016, să fie cel puțin la fel de generos ca tine. Un an nou fericit tuturor!

6 Comentarii - “Mulțumesc, 2015! Ai fost perfect!”

  1. Redoo

    La multi ani si de la mine!!! Italia o aveam si eu in plan, dar momentan renunt la ideea de road trip si ma orientez catre o destinatie mai apropiata, dar ramane deschisa posibilitatea unui wk prelungit la Roma.

    Răspunde
    • Stefan

      La multi ani! Un an bun sa ai! Eu ma duc pentru a doua oara in Italia, incalc una din regulile mele – niciodata de doua ori in acelasi loc. 🙂

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!