Am fost la Bucharest Technology Week

În acest week-end avut loc la București evenimentul Bucharest Technology Week. Vorbim de un eveniment care a strâns în același loc unele dintre cele mai bune realizări tehnologice ale ultimului an.  Fie că vorbim de mașini electrice, roboți, drone sau imprimante 3D, toate au putut fi admirate între 27 și 29 mai 2016, în Piața George Enescu, vis-a-vis de Ateneul Român.

Încă de când am aflat lista expozanților, trebuie să recunosc că unul singur mi-a atras atenția – Tesla, cu al său Model S. Mi-a plăcut atât de mult ultima realizare a lui Elon Musk încât am zis că trebuie să o văd cât mai repede și în realitate. Și-am văzut-o, dar nu m-a dat pe spate. Pusă lângă alte mașini, cam de același preț, cel puțin din exterior nu iese cu nimic în evidență. Lucru pe care nu-l pot spune și despre BMW i8 – era lâng. Un hybrid sport m-a cucerit de-a binelea cu design-ul și dotările sale. Chiar dacă am mai văzut expuse și alte modele hybrid de la mărci precum: Toyota, Lexus, Renault, Ford, Volkswagen sau Audi, după ce am urcat în i8 niciunul dintre ele nu mi s-a mai părut la fel de interesant.

În ceea ce privește gadget-urile, am văzut niște chestii drăguțe, dar nu pot spune că am văzut ceva nou. Singura expunere mai interesantă, cel puțin pentru mine, a fost robotul Gigi al III-lea, un robot umanoid capabil să-ți urmărească comportamentul și să-l reflecte. Pe de altă parte, chiar dacă nu pot să-l trec la chestii noi văzute sau încercate, Transportorul Personal Ninebot E mi-a făcut din nou cu ochiul. Fiindcă îl încercasem și cu alte ocazii și-mi plăcuse enorm, astăzi nu a făcut decât să-mi reconfirme că este gadget super tare.

Sincer, mă așteptam puțin la mai mult de la acest eveniment, dar pentru o zi de sâmbătă după-amiaza a fost un eveniment perfect. Mai jos puteți vedea și câteva fotografii de la Bucharest Technology Week:

tesla-model-s-bucharest-tech-week

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!