Blitz 2011

Filme 1 Comentariu

Chiar dacă sunt mare amator de filme de comedie, totuşi am o afinitate şi pentru filmele de acţiune. Aseară am urmărit filmul de acţiune Blitz 2011.
Filmul reprezintă ecranizare unui scenariu care se leagă în mod direct de viaţa sergentului de poliţie Tom Brant. Personajul sergentului detectiv este jucat de actorul Jason Statham actorul care a jucat şi în Transporter sau Crank. Trebuie să recunosc că am ales să ma uit la acest film datorită lui, altfel nu dădeam nici 2 bani pe acest film.

Tom Brant, personajul principal este o persoană puţin cam ciudată, stă singur, nu are nici un fel de familie, iubeşte băutura, este arogant şi extrem de violent, un lucru care trebuie apreciat la el este că îi pasă foarte mult de prietenii săi. În acest fiml Jason trebuie să prindă un criminal în serie, nu orice fel de criminal ci unul de poliţişti pe num Barry Weiss sau The Blitz  jucat de către Aidan Gillen. Barry şi-a deprins o manie de omorî toţi poliţiştii care în trecut au avut ocazia să-l amendeze sau să îl aresteze. Trebuie menţionat faptul că Barry avea un cazier care cuprindea cam tot Codul Penal American:).

Nu o să va povestesc prea multe, vă las să-l urmăriţi ca e mai palpitant aşa. Totuşi vă sfătuiesc înainte de a urmări acest film să urmăriţi trailerul său:

Blitz (2011) – Trailer Official (HD)

Nota pe care i-aş acorda-o acestui film ar fi un 7, sincer acţiune cam lipseşte, sau cel puţine nu e o acţiune în stilul în care ne-a obişnuit Jason Statham în alte filme.

Un Comentariu - “Blitz 2011”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!