Jocuri pentru Android de Crăciun

Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă iar pentru că v-am promis în articolul cu aplicațiile utile pentru Android că voi reveni cu un articol despre jocuri faine pentru Android, m-am gândit să combin cele două aspecte și să vă prezint câteva jocuri faine de Crăciun pentru Android.Jocuri pentru Android de Craciun

Toate jocurile care le voi prezenta în acest articol sunt gratuite și le puteți găsi în market, adică în Google Play.

  • Primul joc cu care vreau să încep seria de jocuri de Crăciun pentru Android va fi din seria Angry Birds și anume Angry Birds Seasons. Mie mi-a plăcut toată jocurile din seria Angry Birds sper să vă placă și vouă.
  • Al doilea joc fain pe care îl puteți avea pe telefonul vostru cu Android este unul tot cu păsări și mai exact unul din seria Chicken Invaders, este vorba de Chicken Invaders Ultimate Christmas Edition.
  • Al treilea joc de Android care vreau să vi-l recomand este din Christmas Mahjong, un joc în care varianta clasică a jocului Mahjong este adaptată pentru sărbătorile de iarnă.
  • Iar cel de-al patrulea joc de Crăciun pentru Android pe care vi-l recomand este Bubble Blast Holiday.

Cam acestea sunt cele câteva jocuri faine pe care vi le recomand să le jucați pe telefonul sau tableta voastră cu Android. Iar ca să nu vă plictisiți în timp ce vă jucați vă propun să ascultați și câteva colinde românești.

Spor la joacă!

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!