Worldwide Hackathon for Windows – Bucureşti 2012

Dacă tot am scris despre Windows 8 am zis să continui seria cu un articol despre WOWZAPP 2012 – Worldwide Hackathon for Windows – Bucharest, Romania. Eveniment care  va avea loc în perioada 9 Noiembrie de la ora 19:30 şi până pe 11 Noiembrie la ora 18 şi va reuni developeri români pasionaţi să dezvolte aplicaţii Windows de generaţia nouă. 🙂

Sesiunile tehnice vor fi conduse de un expert în domeniu şi anume Petru Jucovschi, Technical Evangelist la Microsoft România. Cunoscându-l pe Petru de la alte evenimente organizate de către Microsoft România, nu pot să zic decât că cei care vor participa sunt nişte norocoşi pentru că vor avea foarte multe de învăţat de la el.

Pentru că cei de la Microsoft nu te lasă să pleci niciodată cu mâna goală de la vreun eveniment organizat de către ei, şi de această dată vor fi puse la bătaie nişte premii foarte faine: o tabletă cu Windows 8, telefoane cu Windows Phone, 3 x Xbox 360 4G + Kinect, 10 mouse-uri marca Microsoft şi pachete de participare pentru fiecare participant.

Pentru cei interesaţi să participe la acest eveniment vă puteţi înscrie aici, loc unde puteţi consulta şi agenda evenimentului. Dacă vrei să staţi la curent cu pregătirile pentru eveniment şi cu alte informaţii adiacente atunci intraţi pe pagina de facebook dedicată developerilor români, suntDev.

Bafta tuturor tuturor celor care se vor înscrie.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!