Windows 8 IT Camp

IT 6 Comentarii

Miercuri, 27 Februarie 2013 va avea loc în Aula Mare a Universității Titu Maiorescu din București, evenimentul Windows 8 IT Camp.  Este un eveniment organizat de către Microsoft România și este dedicat tutor pasionaților de IT. La acest eveniment vor fi prezenți evangheliști Microsoft care vor prezenta participanților cum să profite de facilitățile oferite de către Windows 8, scenarii de deployment, securizare etc.

La fel ca și pentru alte evenimente organizate de către Microsoft România, recomand tutoror celor intresați să participe pentru că nu au nimic de pierdut. Au doar de câștigat niște experiență și în plus vor avea ocazia să întâlnească oameni minunați. Mai multe detalii despre agenda evenimentului, înscriere etc, găsiți pe pagina web a evenimentului.

Enjoy it 🙂

6 Comentarii - “Windows 8 IT Camp”

 1. Marius

  Care este taxa de participare la eveniment ? N-am idee dar … tinuta la evenimentele astea este … la costum ? sau casual ? Poate radeti unii dar eu nu situ inca. Multumesc de lamuriri !

  Răspunde
  • Stefan

   Salut Marius, nu exista taxa de participare, Microsoftul nu se preteaza la chestii de genu. Legat de tinuta, nu trebuie sa mergi la costum, dar smart casual ar fi perfect. O camasa face intotdeauna minuni, la orice astfel de eveniment. Iti doresc bafta si daca mai ai intrebari te rog nu ezita sa le adresezi.

  • Marius

   Multumesc mult de raspunsuri. Sincer ma asteptam la replici hilare din partea unora. Ma bucur ca am gasit blogul tau. O alta intrebare pe care am uitat-o si ma intereseaza mult. Daca merg la eveniment … pentru comoditatea mea, pot sa inregistrez cu o camera video ca sa nu iau notite sau mi se spune ca nu e voie. Multe multumiri !

  • Stefan

   Cu mare placere. Nimeni nu a crescut invatat, toti am invatat la randul nostru, de la unii, de la altii… Eu cand am mers prima data la un eveniment organizat de Microsoft la Iasi, am mers la costum si cravata, dupa ce am realizat care este atmosfera la un astfel de eveniment, am schimbat pe imbracaminte smart casual – cam asa sunt imbracati toti participantii.
   De obicei atmosfera la astfel de workshop-uri este foarte relaxanta, poti sa iei notite etc. Nu cred ca e cazul sa mergi sa filmezi pentru ca oricum resursele care vor fi discutate acolo iti vor fi trimise si pe email. Mai bine mergi si participa activ la prezentari etc, in acest mod ai mai mult de castigat. Succes!

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!