Windows 8 Dev Camp – Sibiu 2012

IT Adauga un comentariu

Am tot scris în ultima vreme câte ceva despre cel mai nou sistem de operare lansat pe piață de către Microsoft și anume despre Windows 8, acest articol va fi dedicat tot lui. Odată cu lansarea Windows 8 s-a dat startul producției de aplicații pentru o piață care este într-un fel nouă. Chiar dacă de-a lungul timpului cei de la Microsoft au lansat mai multe versiuni ale sistemului de operare Windows, toate erau oarecum create în aceeași manieră nu aduceau ceva super nou. Ei bine, Windows 8 aduce ceva nou și foarte interesant, el știe să ruleze spre exemplu aplicații web out of browser.

Programatorii web cu experiență s-au adaptat foarte repede cerințelor și deja este dat de mult startul dezvoltării aplicațiilor Metro Style pentru Windows 8 bazate pe HTML 5, CSS 3 și Javascript. Pentru cei care încă nu sunt încă complet familiarizați cu această facilitate oferită de Windows 8 ori cu creare de aplicații în C# sau C++ pentru el, cei de la Codecamp împreună cu ITSpark organizează un eveniment dedicat celor care doresc să dezvolte astfel de aplicații.

Evenimentul se numește Windows 8 Dev Camp și va avea loc la Sibiu în data de 24 Noiembrie 2012. Agenda acestui eveniment cuprinde subiecte precum: ”What’s new in Windows 8”, ”Developing modern web applications: HTML 5, MVVM, Web Sockets”, ”Building and testing Windows 8 Metro Style Applications using C++,C# and JavaScript” etc. Mai multe detalii despre agenda evenimentului găsiți pe site-ul Codecamp.

Programatorii care doresc să participe la acest eveniment trebuie să știe că accesul este gratuit și se face pe baza unei înregistrări online iar locația este la Centrul de Afaceri din Sibiu.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!