Windows 10 gratuit pentru un an

IT / News 7 Comentarii

Dacă deții deja o licență pentru Windows 7, Window 8 ori 8.1, atunci vei putea beneficia timp de 1 an de licență gratuită pentru Windows 10. O mișcare deșteaptă din partea celor de la Microsoft, te face să devi dependent, iar apoi sunt siguri că te au în mână. Nu știu de ce, dar îmi sună cunoscută această tehnică. 🙂

Pentru a beneficia de o licență gratuită de Windows 10 timp de 1 an de zile, după cum am precizat și mai sus, nu trebuie decât să dețineți deja licență pentru oricare versiune de Windows de la Windows 7 încoace, iar apoi să faceți upgrade la Windows 10. Așadar, rețineți, puteți fi beneficiarii unei subscripții gratuite timp de 1 an de zile doar dacă faceți upgrade, nu pentru versiunea standalone.

Windows 10 licență gratuită timp de 1 an

Windows 10 licență gratuită timp de 1 an

Printre alte lucruri, astăzi Microsoft-ul a confirmat că Windows 10 va veni cu browser nou, practic au confirmat proiectul Spartan. Aceasta din urmă fiind înlocuitorul arhicunoscutului Internet Explorer și după cele  prezentate, chiar va fi de generația următoare, vine cu Cortana la pachet. Pe lângă acest lucru, tot astăzi cei de la Microsoft au demonstrat încă o dată cu luat cât se poate de în serios ideea de universal apps. Aceastea fiind aplicații pe care dezvoltatorul le scrie într-un singură formă iar ele sunt capabile să ruleze și să ofere aceeași experiență utilizatorului, fie că sunt rulate de pe PC, laptop, tableta, telefon sau Xbox.

Sursa: mashable.com

7 Comentarii - “Windows 10 gratuit pentru un an”

  • Stefan

   Da, prin Windows 10, Microsoftul și-a spălat foarte multe păcate. Îți crește productivitate văzând cu ochii.

  • ice4you

   Desi multi erau sceptici in privinta revenirii pe piata a celor de la MS, eu am prevazut acest lucru inca de cand discutam despre un posibil Windows 9 si mai ales de cand am vazut ca sunt pe drumul cel bun al feedback’ului cu Windows 8.1 Miscarea asta cu siguranta ca va readuce MS cel putin aproape de pozitia care au ocupat’o ani la rand, schimbarile de management si atitudine dovedind ca sunt atat pozitive cat si raportate la zilele astea. Se zvonea ceva, insa nu se stia nimic concret … ma bucur ca au de gand sa faca miscarea asta fara a neglija useri de Windows Seven care probabil ca ramaneau inca la el daca erau obligati sa plateasca din prima trecerea la un sistem de operare de care nu erau siguri ca le aduce sau nu un beneficiu. 😉

  • Stefan

   Pur și simplu au demonstrat că le pasă și de consumatorul de rând, nu doar de clienții business. Acest lucru îi va ajuta destul de mult, iar trecerea pe annual subscription, la fel cum a făcut Adobe, e o ideie cât se poate de bună, împacă și capra și varza.

 1. ice4you

  Totul va depinde de consturile acelei licente anuale, pentru ca alternative gratuite la Windows exista de multa vreme si sunt din ce in ce mai bune. Tind ca cred ca prin faptul ca Windows devine un serviciu, orientarea lor se duce pe partea business … si tocmai cand ii lauda si credeam ca si’au revenit.

  Răspunde
 2. Alex

  Licenta nu-i valabila doar un an. Ai luat-o in decursul primului an de la lansare, e gratuita, o folosesti 1000 de ani. Daca intr-un an nu o iei, o platesti. Apoi e valabila 1000 de ani.

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!