Vrei 1000 de minute nationale gratuite?

Vrei un bonus de 1000 de minute naționale din care 300 sunt valabile și internațional pe fix și mobil? Normal că vrei și eu am vrut, și am primit. Pentru că sunt fericit în acest moment vă spun și vouă ”secretul”. 🙂 Dacă ești client Orange Prepay și ai o opțiune activată atunci poți beneficia de această ofertă.

Pentru solicitarea bonusului de 1000 de minute naționale apelați *100*2*1*1*1# și în scurt timp îl veți primi. Dacă nu vă e de grabă mai puteți aștepta pentru că oferta e valabilă până la data de 15 Februarie 2015. Eu, din cauza unei informații eronate m-am grăbit și l-am cerut acum câteva momente. Dar nu-i bai, de acum e valabil până-n Martie anul viitor. Minute în rețea aveam nelimitat, naționale mai puține, dar acum m-am asigurat și cu de acestea pentru următoarele 3 luni.

Bonusul de 1000 minute naționale, din care 300 sunt și internaționale către rețele fixe și mobile din UE, SUA și Canada, este valabil 90 de zile și poate fi consumat numai în perioada activă a contului PrePay.

 • acesta poate fi solicitat o singură dată până la sfârșitul valabilității ofertei, 15 februarie 2015
 • minutele oferite bonus se consumă după minutele incluse în alte bonusuri sau în opțiuni
 • poți folosi cele 300 de minute internaționale incluse în bonusul de 1000 de minute pentru a apela numere internaționale din rețele fixe și mobile din țări ale Uniunii Europene, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor prezentate pe www.orange.ro/prefixe, SUA și Canada.

Mai multe informații despre bonusul de 1000 de minute oferit de Orange, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, puteți găsi aici.

3 Comentarii - “Vrei 1000 de minute nationale gratuite?”

 1. ice4you

  Foarte tare … Vodafone vad ca nu misca nimic … dar macar azi i’am tras de urechi sa imi dea un smartphone ca tot se apropie Craciunul si isi dorea fiica’mea alt telefon ca deh … al ei e cam vechi. 😀 Bineinteles am mers in buna traditie LG … L70 … 😀

  Sa folosesti minutele sanatos! 😉

  Răspunde
  • Stefan

   Nu știu cum mai e pe la Vodafone, ultima dată când am avut număr de Vdf. a fost în urmă cu mulți ani, dar atunci nu m-au impresionat, așa că am rămas doar la Orange. Mulțam, chiar aveam nevoie de minute internaționale. 😀 Ai ales un telefon fain, uite așa devenim fideli brand-ului LG.

 2. ice4you

  Nu stiu daca ma pot considera un fan LG … desi cred ca am devenit intr’un mod foarte ciudat … pe cand aveam 17 ani, eram singur pe lume, imi doream o combina audio GoldStar si nu au vrut sa imi faca rata pe alocatie. 😀 Si acum inca vad combina aia cand inchid ochii. 😀 In rest … mai mult a fost soarta care m’a urmarit si nu doar in cazul telefoanelor … povestea intreaga o voi scrie la mine pe blog cand dupa ce vine si Mos Craciun cu ultima achizitie made by L(fukin)G. 😀

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!