Trotuar de București

Viaţă 5 Comentarii

Anul trecut, înainte de alegerile prezidențiale, la mine în sector s-au început lucrări mărețe. Probabil, conducerea sectorului a decis să scape de tot ce e verde și să fie acoperit cu dale sau beton. Nu am înțeles de ce, poate că dădea bine în ochii alegătorilor, altfel nu-mi explic. Dar nu asta e important, ci rezultatul final. Uite așa arată unul dintre noile trotuare create anul trecut, în preajma alegerilor prezidențiale. E perfect pentru o plimbare-n doi sau pentru o mămica care trebuie să-și ducă copilul în cărucior.

Trotuar de București

Trotuar de București

Asta ca să nu vă mai plângeți că-n România nu se pot construi autostrăzi. Cum să se poate dacă noi nu suntem în stare să construim cum trebuie un nenorocit de trotuar?

5 Comentarii - “Trotuar de București”

 1. ice4you

  Faptul ca ai pastrat pomii aia este un lucru foarte bun, dar oare ii durea asa rau daca lateau cu 50cm in partea aia cu pamant?! Iti zic eu ca in loc sa faca asta, taiau pomii aia … bine ca nu le’a dat prin cap sa isi puna intrebarile tale!

  Răspunde
  • Stefan

   Pe partea cealaltă de drum și acolo au păstrat pomii, dar printre ei au făcut locuri de parcare, o să revin cu niște poze și de acolo să vezi ce treburi ”bune” s-au realizat în țara lucrului bine făcut. 🙂

 2. ice4you

  Aia cu pomii pe mijlocul locului de parcare se practica peste tot … si pe aici pe la noi s’au realizat cateva astfel de marete lucrari. Din fericire, zona aia din Slajan unde stau eu, au apucat sa o termine cata vreme a fost Negoita cel bun in functie, ca altfel ma indoiesc ca le iesea ceva. Da nu’i nimic … ca si pe bulevardul Grigorescu, anul trecut in toamna, turnau de zor jumatate de metru de beton peste bordurile de la scoarurile de pe mijlocul bulevardului si bineinteles ca aflaltau de zor tot bulevardul, desi asfaltul era impecabil. A fost o nebunie intreaga … cu trafic deviat de la trei benzi pe una singura … o frumsete ce mai, desi Kogalniceanu (inspre Auchan) nu au reustit nici in ziua de azi sa il termine, daca mergi cu masina pe acolo s’ar putea sa isi lasi jumatate din componente pe drum.
  Superb acest nou Negoita … pot sa il f#t in g[]r|tz@?

  Răspunde
  • Stefan

   Pe scurt, în aceeași perioadă în care au făcut trotuarul ăsta au tăiat o bucată destul de mare din curtea și din fața liceului Alexandru Ioan Cuza, pe care au amenajat un trotuar, tot cu copaci, ce-i drept că acolo sunt mai rari. Vechiul trotuar din fața liceului era delimitat de stradă printr-un soi de verdeață și copacii care acum sunt ””plantați printre mașini.

   Dorel a ras tot ce era între copaci, din parte dinspre drum a turnat o ditai bordura, acum lumea să urce pe o bordură ca să poate parca aurea printre copaci. E greu de descris în cuvinte, dar o să fac o poză, aia sigur detaliază mai bine. Adică e un soi de bătaie de joc, nu sunt nici locuri de parcare create cum trebuie, iar liceul are o curte mult mai mică.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!