The Romanian International University Fair 2013

RIUF sau The Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universități din România și din Europa de Est al anului 2013 va începe pe 16 Martie la București, Timișoara pe 19 Martie și la Iasi pe 21 Martie. La acest eveniment vor participa instituții academice din peste 20 de țări și le vor oferi elevilor de liceu sau studenților care participă toate informațiile de care aceștia au nevoie pentru studia într-o țară europeană.

Dacă vreți să studiați în străinătate și nu aveți idee cum să accesați un program de burse sau vreți mai multe informații atunci nu trebuie să ratați acest eveniment. Mergeți, vorbiți cu reprezentații universităților participante la RIUF și nu ezitați să puneți orice întrebări aveți legate de oferta lor academică.  The Romanian International University Fair 2013

Un mic sfat pentru cei care participă, nu uitați să vă luați limba engleză cu voi. Nu vor fi prezenți translatori așa că dacă nu stăpâniți foarte bine această limbă atunci formulați-vă niște întrebări de acasă. Oricum ar fi nu mergeți la acest eveniment doar pentru a culege broșuri, mergeți să vorbiți cu reprezentanții universităților participante.

Eu am participat la ediția de anul trecut din Iași și am rămas plăcut impresionat de ”atmosfera” de acolo. Una este să citești de pe un site și alta este să vorbești  față în față cu un om de la universitatea care te interesează. Ai șansa să afli și informații mai puțin oficiale iar acum pot să vă spun din experiență, atunci când vei merge să studiezi în străinătate ai nevoie de toate informațiile posibile și imposibile pentru a-ți face viața mai faină pe perioada studiilor.

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment accesați pagina web a acestuia iar pentru cei care vreți să studiați în Spania sau Finlanda și nu aveți șansa să ajungeți la acest eveniment, puteți să îmi adresați orice întrebare aveți despre viața de student din aceste țări. Promit să răspund tuturor și să ofer informațiile pe care le am cu cea mai mare plăcere. 🙂

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!