The Romanian International University Fair 2012

Astazi am participat la cel mai mare targ de universitati din Europa de Est, RIUF(The Romanian International University Fair) 2012 care este la editia cu numarul 10. Evenimentul s-a desfasurat in incinta hotelului Unirea din Iasi. In cadrul acestui targ de universitati au fost prezente 30 de universitati din Europa si din SUA care si-au prezentat oferta academica atat pentru cei interesati de studii de licenta cat si pentru cei interesati de studii de masterat.RIUF 2012 la Iasi
Despre eveniment gasiti mai multe informatii pe site-ul oficial RIUF. Parerea mea este ca un astfel de eveniment este foarte bine venit pentru tinerii care abia isi incep studiile sau pentru cei care doresc sa si le continue la un nivel superior. La astfel de targuri ai sansa sa vorbesti direct cu reprezentatii universitatilor participante, iar de la ei poti afla atat informatii oficiale cat si neoficiale despre anumite programare de studii, admitere etc. Acest eveniment este oportunitatea perecta pentru a-ti crea o imagine asupra viitorului tau academic.

Am avut placerea sa discut cu reprezentatii mai multor universitati europene dar pot sa va spun ca cel mai bine documentati au fost tot romanii nostri. Reprezentanta Universitatii Romano-Americane din Bucuresti mi s-a parut foarte bine documentata asupra lucrurilor pe care viitorii sai colegi(sau nu) aveau nevoie sa le afle despre ce inseamna sa studiezi la  ei.

Per ansamblu mi-am creat o imagine pozitiva despre acest eveniment si cred ca ar fi indicat sa se desfasoare si pe viitor, iar daca ar fi cu putinta sa aduca si mai multe universitati care sa isi prezinte oferta academica.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!