Am testat tableta Microsoft Surface

Astăzi am avut ocazia să testez tableta Surface™ de la Microsoft™, o tabletă destul de interesantă față de restul tabletelor care sunt pe piață. Am testat destul de multe dintre tabletele care sunt la ora actuală pe piață dar  niciuna nu mi s-a părut la fel de serioasă și de performantă precum această ultima creație a celor de la Microsoft.

Faptul că pe această tabletă poți trăi aceeași experiență ca și pe un laptop/calculator pe care rulează Windows 8, este un lucru minunat. Într-adevăr, nu ai efecte vizuale spectaculoase precum ai pe alte device-uri similare pe care rulează iOS sau Android dar în schimb această tabletă este mult mai rapidă și mult mai practică.

Microsoft SurfacePot zice că Surface-ul se mișcă de minune pentru chestii de Office, browsing, vizionarea filmelor în format HD etc. Este un fel de mană cerească atunci când ai nevoie de un device cu mobilitate maximă. Cel mai probabil știți că tableta poate fi găsită în două variante: Surface RT și  Surface PRO. Prima variantă este un pic mai simplă, vine cu un procesor Quad-core Nvidia Tegra 3 și cu 2 GB de memorie RAM pe când a doua variantă vine cu un procesor Core i5 3rd generation și cu 4 GB de memorie RAM. Ambele variante vin cu un spațiu de stocare destul de generos: Surface RT vine cu 32/64 GB iar Surface PRO vine cu 64/128 GB; pentru mai multe detalii despre caracteristicile tabletei, site-ul Microsoft-ului vă stă la dispoziție. 🙂

După o primă folosire pot zice că mi-a plăcut, motiv pentru care am trecut-o în top 5, în wishlist. Din punctul meu de vedere Microsoft Surface este un device foarte practic și care poate fi privit ca un fel de 2 în 1, tabletă și ultrabook. Chiar și așa un lucru totuși nu mi-a plăcut la această tabletă și anume feedback-ul tastelor din cover… Dar este un detaliu nesemnificativ având în vedere că după mai multe folosiri nu vei mai avea nevoie de acel feedback.

Vouă cum vi se pare această tabletă? Ați încercat-o?

photo source: bostinno.com

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!