Tabelul periodic al celor mai bune plugin-uri de WordPress

Web 5 Comentarii

Care sunt cele mai bune plugin-uri de WordPress? La această întrebare, orice web developer ar trebui să-ți răspundă: caută în tabelul periodic. Da, tabelul periodic. Nu cel construit de Mendeleev pentru elementele chimice, ci acela care conține 108 cele mai populare  plugin-uri de wordpress. Clasificare fiind făcută după numărul de download-uri al fiecărui plugin și rating-ul adiacent.

Mi se pare o idee foarte faină pentru care niște băieți deștepți și-au dedicat timp să o pună în practică. Practic ei au construit un tabel similar celui construit de Mendeleev pentru elementele chimice. În acest tabel ei au pus 108 cele mai folosite plugin-uri de wordpress. Cu toții știm că tabelul periodic al elementelor chimice începe cu Hidrogenul, elementul cel mai simplu. Ei bine, tabelul periodic al plugin-urilor de WordPress începe cu cel mai simplu și mai de folosit plugin – Askimet. Așa cum este și normal de altfel. Orice administrator de blog dezvoltat pe platforma WordPress ar trebui să știe că acest plugin foarte simplu îți face viața mult mai ușoară. Pur și simplu știe să facă diferența între comentariile spam și cele bine intenționate, nu mai trebuie să te ostenești tu să le separi.

Pentru cei interesați să găsească cele mai bune plugin-uri de WordPress, sistemul construit de cei la plugintable.com, categoric este răspunsul la multe dintre întrebările voastre. E foarte simplu, nu trebuie decât să întrați pe site, acolo veți găsi fiecare plugin, cu denumirea sa și cu un simbol reprezentativ din două litere. Dacă dați click pe oricare element din acel tabel, vi se va deschide o mică fereastră de tip pop-up. Fereastra va conține câteva informații despre plugin: denumire, autor, link pentru descărcare, versiunea curentă, descrierea plugin-ului și numărul de dscărcari. Exact ca în imaginea de mai jos.

Tabelul periodic al celor mai bune plugin-uri de WordPress

Acum mă gândesc cât de bine era să existe acum câțiva ani o astfel de colecție a celor mai bune plugin-uri de WordPress. M-ar fi ajutat să nu pierd timp prețios penrtru a căuta și a alege dintre mii și mii de plugin-uri…

5 Comentarii - “Tabelul periodic al celor mai bune plugin-uri de WordPress”

 1. trofo

  Cea mai tare idee de marketing pentru o publicație specializată pe WP:
  Brought to you by @swissspidy / wp-magazin.ch

  Și mai zice lumea că un geek nu poate să devină viral 🙂

  Răspunde
  • Stefan

   Sincer, nu mă interesează cine este în spatele aplicației, important este că e o idee faină, trebuie să recunoaștem asta. 🙂

 2. Cehy

  Interesant, chiar eram curios sa vad cum arata site-ul, pacat ca nu merge.
  „Serverul de la plugintable.com nu răspunde suficient de rapid.”

  Răspunde
  • Stefan

   Probabil ai avut tu neșansa să intri tocmai când aveau ceva probleme cu serverul, probabil era suprasolicitat.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!