Septembrie e luna Bucureștiului – iMapp 2015

Evenimente 1 Comentariu

Pentru București, luna septembrie este una foarte activă din toate punctele de vedere. Și aici nu mă refer la faptul că se întorc studenții, iar cei mici încep școala. Nu aș greși, dar nu e specific doar Bucureștiului. Ceea ce este specific lui este lanțul de evenimente ce are loc în București, în luna Septembrie, evenimente legate de zilele orașului.

Unul dintre evenimentele mele preferate și care a avut loc anul trecut pentru prima dată este iMapp Bucharest. Un spectacol de culoare și lumină realizat pe cea mai impunătoare clădire din România, Casa Poporului. Am fost foarte plăcut impresionat la ediția de anul trecut și mă aștept ca cea de-a doua ediție să fie și mai spectaculoasă.

Pentru cei care nu știu, iMapp Bucharest este un proiect care va ”împodobi” clădirea Parlamentului cu multă culoare și lumină. Pe fațada ei se vor proiecta imagini 3D pe o suprafață de aproximativ 20.000m². Cei care vor avea onoarea de-a își arăta măiestria proiecției video, în 2015, sunt: AVA (Mexic), Dirty Monitor (Belgia), Urbanscreen (Germania), RadugaDesign (Rusia), Light Event Consulting (Franța) și MotionScape (România).

Ca să vă faceți o idee și mai clară despre acest eveniment vă invit să urmăriți o mică parte de la evenimentul de anul trecut, iMapp Bucharest 555:

Mai trebuie menționat că evenimentul are loc astăzi, 19 Septembrie,  începând cu ora 19. Dacă sunteți prin București, vi-l recomand cu încredere. Nu o să mai vedeți așa ceva prea curând.

Un Comentariu - “Septembrie e luna Bucureștiului – iMapp 2015”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!