Samsung Galaxy S IV

După cum vă spuneam într-un post anterior, astăzi urmă să fie lansarea telefonului Samsung Galaxy S IV, eveniment care de altfel a și avut loc la New York. Cei de la Samsung au tras cortina și au scos la iveală ”micul monstru” al telefoaniei mobile pentru anul 2013, un device așteptat de toată lumea dar în același timp un device cu niște caracteristici aparte.

Samsung Galaxy S IVCe este atât de special la noul Samsung Galaxy S IV? Mai pe scurt, totul. Este un telefon cu un super display, AMOLED de 5 inch, care are o rezoluție de 1920×1080 și o densitatea a pixelilor de 441 ppi. Pe lângă acestea display-ul vine cu Gorilla Glass 3,  ca să fie cât se poate de clar acest telefon nu o să știe vreodată ce sunt alea zgârieturi pe display. 🙂

Samsung Galaxy S IV va putea fi găsit pe piață în două variante și aici nu mă refer la culori ci la procesorul cu care vine echipat. În funcție de aria geografică unde va fi vândut, Galaxy S IV poate să aibă un procesor quad-core cu o frecvență de 1.9 GHz sau un procesor octa-core cu o frecvență de 1.6 GHz. Ambele variante vor avea 2 GB de memorie RAM și vor rula Android Jelly Bean 4.2.2.

Capacitatea de stocare a telefonului este la fel de ridicată ca și la Samsung Galaxy S III, vorbim aici de alte trei variante în care poate fi găsit telefonul pe piață: 16 GB, 32 GB sau 64 GB. Indiferent de varianță, telefonul mai suportă și un card micro SD de până la 64 GB. Restul caracteristicilor nu sunt chiar așa de ieșite din comun, NFC, Bluetooth 4.0 LE, Wi-Fi și GPS.

Trecând la capitolul camere foto, Samsung Galaxy S 4 vine echipat cu două camere, una frontală de 2 mega pixeli și una principală de 13 mega pixeli. Partea interesantă este că aceste două camere pot fi folosite simultan, modul acesta se numește Samsung calls Dual Camera. Practic atunci când cu o cameră faci poze cu cealaltă poți înregistra un filmuleț.

Ce mai este de apreciat la acest telefon este că vine o capacitate a bateriei de 2600 mAh, ceea ce era și normal având  în vedere caracteristicile telefonului. Asta fiind zise, îl așteptăm să iasă pe piață și sperăm să fie la un preț cât de cât acceptabil.

Mai multe imagini cu Samsung Galaxy s IV puteți găsi pe blogul de la GSM Arena.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!