Romanii au talent

Citeam azi dimineata pe blogul lui Andi Moisescu, unul dintre juratii de la Romanii au talent, care spunea in functie de ce criteriu au facut triajul concurentilor pentru etapa urmatoare. Degeaba a explicat Andi foarte fain in stilul sau caracteristic de la Apropo TV deciziile luate, pentru ca uitandu-ma in lista de comentarii de la articol, tot am vazut unii carcotasi care se legau de concurentii care au mers mai departe etc.

Acum in fond si la urma urmei in continuare este randul romanilor sa aleaga cel mai talentat dintre ei, au avut ocazia si anul trecut si au cam dat cu bata in balta din punctul meu de vedere, sa vedem anul acesta, poate totusi au invatat o lectie fata de anul trecut.

Abia astept sa mai rad putin si maine seara la prima editie live de Romanii au talent din acest sezon si totusi sper ca anul acesta sa castige totusi un roman care da dovada de un talent adevarat, nu unul care „spune poezii”(come on, ala nu e rap/hip-hop).

gabriel-stefanescu-romanii-au-talent

Oricum dintre toti cei prezenti in aceasta competitie pot spune clar ca am un preferat care ma impresionat cu talentul sau, dar nu pot zice ca nu si cu povestea lui de viata, DAR baiatul e talentat si acest lucru se vede de la o posta.

Multa bafta lui Stefanescu Gabriel si celorlalti concurenti in acelasi timp. Fie ca cel mai bun sa castige.

Un Comentariu - “Romanii au talent”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!