Românii au talent – Sezonul 3

În această seară  s-a dat startul la sezonul 3 al emisiunii Românii au talent de la PRO TV, o emisiunea pe care oarecum o așteptam. Chiar dacă este puțin timpul pe care îl petrec în fața televizorului, această emisiunea era una la care mă uitam cu drag pentru că vedeam tot felul de specii de oameni, oameni care prin așa zisul lor ”talent” reușeau să mă binedispună (vorbind bineînteles la modul ”epic fail”).

failVorbesc la timpul trecut pentru că în seara aceasta mi-a dat seama că cel de-al treilea sezon este mult mai prost decât precedentele. Nu știu cum vor fi celelalte emisiuni din acest sezon dar prima emisiune a fost jalnică. Am trăit să aud versuri din Mihai Eminescu pe muzică lui 50 Cent? Wtf? asta deja e prea jegos. Și în celelalte sezoane au fost momente penibile dar ăsta a trecut direct pe primul loc. Înțeleg că e foame de audiență dar chiar trebuie difuzate asemenea gunoaie pe post?!

Dacă ăsta e nivelul actual de talent al românilor atunci țara asta chiar e dată naibii… Am văzut în această seară talent românesc cât să-mi ajungă pentru tot sezonul, în consecință cred că mă opresc aici cu Românii au talent pentru acest an. Mă gândeam că dacă sezonul 2 a fost mai prost decât primul atunci poate măcar al treilea sezon se va ridica cel puțin la nivelul primului… dar de unde… s-au cam evaporat românii talentați.

Aștept sezonul 4 din Românii au talent 🙂

Update 22 Februarie 2013: se pare că a doua emisiune din sezonul 3 a fost mult mai bună decât prima. Încă există o urmă de speranță atunci când vine vorba de talent la români…

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!