Retrospectiva anului 2013

Diverse 8 Comentarii

Nu știu dacă vă era dor de mine sau nu, dar de azi m-am hotărât să mai fac și eu puțin „zgomot”. Ultima dată când am scris un articol a fost anul trecut, iar de atunci a trecut deja o luna, motiv pentru cred că ar fi timpul să scriu și eu câte ceva. Nu o să încep prin a vă spune la mulți ani sau alte urări specifice începutului de an, o să încep cu o mică retrospectivă a anului care nu de mult s-a încheiat.

Anul 2013 pentru StefBlog:

Pentru acest blog, anul 2013 a fost unul destul de bun, având în vedere atenția pe care i-am acordat-o. Nici eu nu mai știu de câte ori am zis că o să-i fac o temă nouă sau că voi posta mai mult de un articol pe zi. Din păcate, timpul liber și cheful nu mi-a permis să îndeplinesc niciunul din cele două task-uri. Chiar și așa blogul nu a murit, iar pentru mine, statisticile anului 2013 arată destul de bine.

Am reușit să scriu 171 de articole care au generat de vreo 8 ori mai multe comentarii, mai exact, 1434 de comentarii.  Iar articolele cu cel mai ridicat grad de interes au fost cele dedicate smartphone-ului LG Optimus  L7. Se pare că acele articole au fost și sunt de un real ajutor pentru posesorii acestui model de smartphone. Chiar și acum, în 2014, încă mai primesc e-mail-uri sau mesaj pe pagina de facebook în care lumea mă mai întrebă diverse lucruri cu privire la acest telefon. În altă ordine de idei, trebuie neparat să menționez că 2013 a fost și anul în care StefBlog a primit PageRank 3.

Anul 2013 pentru Ștefan:

Pentru mine, anul care nu de mult s-a încheiat nu a fost unul rău, cu mici excepții. În 2013 am avut ocazia:

 • să fac ultimul semestru de master la Universitatea din Zaragoza, Spania.
 • să văd niște locuri minunate, precum Zaragoza și Barcelona.
 • să mă lovesc încă odată de putregaiul și birocrația sistemului românesc de învățământ…
 • să întâlnesc niște oameni foarte faini.
 • să învăț puțin din arta fotografiei profesionale.
 • să mă mut în București.
 • să dezvolt câteva proiecte faine.

Cu speranța și încrederea că anul 2014 va fi mult mai fain și mai productiv decât 2013, închei aici acest articol.

8 Comentarii - “Retrospectiva anului 2013”

 1. Yamasha

  Super.
  2013 a fost un an bun si pentru mine, de fapt partea a 2 a anului. Sper ca totul sa mearga ok si anul acesta, poate chiar un job in Bucuresti 🙂

  Răspunde
  • Stefan

   Ai destul de multe șanse să găsești ceva bine plătit, cu multe beneficii și care să te facă mulțumit! 🙂

 2. ice4you

  Daca vrei neaparat sa ai onoarea de a intalni niste oameni foarte faini … poti sa iti acord prilejul de a intalni pe unul dintre ei … cel mai tare … adica pe mine! 😀 Ca tot ajungi pe la Bucales … poate facem cumva sa ne vedem pe la o shavoma … o piesa de teatru … o aluna o maslina. 😀 De intors cred ca ma intorc prin aprilie … sau pe acolo … pastram legatura si vedem cum o dam la rezolvare. 😀

  In rest … sa stii tu ca e bine sa te ti de scris una-alta! 😉

  Bafta si ai grija cu miticii! 😀

  Răspunde
  • Stefan

   Mi-ar face plăcere să mai cunosc un om fain. :)) Așadar, când ești prin București și ai timp liber dă-mi un semn și găsim un loc de pălăvrăgeală. 🙂 Pe când o să vi, vor fi deschise terasele în IOR, știu un loc cu bere nefiltrată al dracu’ de buuunnăăă. Deși nu sunt băutor profesionist, aia mi-a cam tras cu ochiul. :))

   Ținem legătura până atunci și după! Baftă! 🙂

 3. Florin

  Abia astept sa fac retropsectiva anului acestuia, mai am de asteptat mult si bine, dar pana atunci lucrez la constructia practica a retrospectivei. Am citit si imi place, mai ales ca ti-ai facut un semestru din master intr-o tara frumoasa.

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!