6 Comentarii - “Responsive Web Design – Infografic”

 1. cKy

  Sttefan te pricepi la design? Caut pe cineva care sa imi faca o tema personalizata si optimizata bine pe desktop si mobil device.
  Stiu ca sunt zeci de pluginuri insa cam dau rateuri, de exemplu eu am acum un plugin dar intra doar cand vrea el pe mobil.

  Răspunde
  • Stefan

   Da, mă pricep, mulțumesc, dar nu. 🙂 Am trecut de etapa în care făceam teme de WP, acum nici pentru mine nu mai fac, mi se pare prea plictisitor. Dacă te uiți și tema de pe blogul meu e gratuită și puțin modificată de mine. 😀 Te sfătuiesc să cauți una gratuită sunt atâtea care sunt responsive și bine făcute. Dacă vrei neapărat ceva și mai profesional mergi pe themeforest.net, alege-ți de acolo o temă, ai de unde alege. Plus că sunt teme făcute foarte bine, testate, respectă standarde și prețul lor e modic în comparație cu calitatea.

   Cu o temă bună nu mai ai nevoie de o tonă de plugin-uri.

 2. Perfu

  Ce mi-am mai spart acum cateva luni capul cu o tema Responsive care de abia i-am dat de hac si de atunci am zis ca e mai bine sa am o tema normala pe blog 🙂

  Răspunde
  • Stefan

   Cred că a fost făcută prost de la bun început, tocmai de aia ți-a venit greu să o modifici după bunul plac. Designul responsive nu e rocket science, dar unii reușesc să se complice într-un așa fel încât pe urmă și unui senior îi vine să-și dea pumni în gură. 🙂

 3. cKy

  Eu sunt adeptul themelor simple, cum o am pe asta de acum, doar ca o doream mai clean color si mai personalizata. Pozele alea cu chucky eu le-am introdus insa se vede ca e mana de beginer :))

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!