Reduceri de 1 milion de Euro la eMAG

Reduceri 2 Comentarii

Reduceri de 1 milion de Euro la eMAG sub formă de carduri cadou, luni 10 Decembrie 2012, cu ocazia împlinirii a 11 ani de activitate. O idee faină de a oferi oamenilor niște reduceri chiar și după Black Friday mai ales că suntem în luna cadourile și toți suntem cuprinși de febra cumpărăturilor. Dacă de Black Friday nu ați avut șansa să prindeți ceva la reducere sau nu ați avut suficienți bani acum puteți profita de aceste mega reduceri oferite de eMAG și să achiziționați ceea ce vă doriți.

Reduceri de 1 milion de Euro de ziua eMAGCei de la eMAG vor să vă începeți săptămâna cu dreptul și o să pună la bătaie niște reduceri potrivite pentru fiecare buzunar. Promoțiile care vor fi disponibile luni 10 decembrie 2012 la eMAG cel mai probabil vor fi trimise pe e-mail abonaților cu o seară înainte iar luni dimineața la prima oră se dă startul la cumpărături. De această dată nu veți vedea reducerile pe factură dar cardul cadou oferit  va face practic același lucru, ba chiar poate vor fi reduceri puțin mai bune decât de Black Friday.

Mai multe informații despre reducerile care vor fi de ziua eMAG găsiți în ghidul de cumpărături pentru această zi specială.

La mulți ani eMAG și cât mai multe vânzări!

P.S. Dacă vreți și mai multe detalii despre produsele scoase la promoție cu ocazia zilei eMAG atunci intrați pe blog și citiți mai mult.

sursa foto: emag.ro

2 Comentarii - “Reduceri de 1 milion de Euro la eMAG”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!