Răspunsuri pentru cititori

Văzând că foarte multe dintre căutările web care îmi aduc vizitatori pe blog, se repetă și sunt sub formă de întrebări, drept urmare m-am gândit că ar fi frumos să le ofer un răspuns direct celor interesați. Așa că am luat lista de căutări de pe luna mai, le-am selectat pe cele mai dese și în continuare voi încerca să le ofer un răspuns.

 1. Ce faci daca iti fura telefonul mobil? Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să suni la operatorul tău de telefonie mobilă și să ceri blocarea cartelei, iar apoi ar fi foarte indicat să te adresezi organelor compentente în domeniu, adică poliției.
 2. Ce inseamna task manager la un telefon mobil? Task Managerul, la fel ca și la calculator, este o aplicație cu putere de control asupra tuturor aplicațiilor și proceselor care rulează pe telefonul vostru. Cu ajutorul task managerului puteți opri oricând aplicațiile care nu răspund la comenzile voastre sau care rulează în background. Tot cu această aplicație puteți dezinstala alte aplicații instalate pe smartphone-ul vostru.
 3. Ce cred strainii despre romania? Majoritatea străinilor sau a europenilor mai bine zis, nu au o părere foarte bună despre noi. Majoritatea cred că suntem hoți și sărăci, iar abia o mică parte cred că suntem inteligenți și muncitori (ce glumă bună :)). Iată un filmuleț cu ceea ce cred străinii despre români.
 4. Cum scot bateria la lg? La fel ca la orice telefon, scoți capacul din spate și apoi ajungeți la baterie.
 5. In tarile in care s-a legalizat prostitutia este mai bine? Trebuie să rescunosc că întrebarea asta a fost unică dar m-a făcut să zâmbesc așa că o să încerc să-i ofer un răspuns. Da, cred că e mai bine, nu pentru toți oamenii, ci doar pentru persoanele care practică prostituția. Gândiți-vă că implică carte de muncă, vechime și pensie, iar în cazul unui accident de muncă pot beneficia de zile libere… 🙂
 6. Windows 8 are nevoie de antivirus? Dacă ești băiat cuminte și nu umbli pe site-uri deochiate sau dacă nu pui botul la toate porcăriile de net, atunci nu ai nevoie de un antivirus pe Windows 8. Acest sistem de operare de la Microsoft vine cu antivirus propriu, Windows Defender, antivirus care dacă are update-urile la zi atunci își face treaba destul de bine.
 7. Cand au aparut platile online in Romania? O altă intrebare unică, dar destul de interesantă… Sincer să fiu nu știu răspunsul la această întrebare dar poate vreun alt cititor îl va putea oferi într-un comentariu.
 8. Cum schimbi o poza din buletin? Întrebarea asta și altele similare, deși sunt destul de prost formulare bănuiesc că se referă la cazul când înfățișarea unei persoane nu mai seamănă cu poza din buletin. În acest caz adresați-vă evidenței populație de care aparțineți și cereți să vă facă un buletin nou, e dreptul și obligația voastră în acest caz. Oricum, rețineți că nu se poate face update la poza din buletin.
 9. Ce masină pot sa-mi cumpar cu tichete rabla? Bănuiesc că orice mașină dacă completați cu suma necesară de bani pe lângă tichetul RABLA pe care l-ați primit la casarea mașinii vechi.
 10. Ce faci dupa facultate? Dacă nu îți continui studiile cu un masterat și un doctorat, atunci cel mai probabil ar fi să te arunci pe piața muncii. Știu că este o întrebare destul de grea având în vedere cum stă România la capitolul șanse pentru proaspeții absolvenți de facultate…
 11. Cel mai bun dslr entry level? Foarte simplu, e ăla care ți-l poți perminte. Mulți îți vor recomanda multe, tu mergi și-l ia pe ăla care ți-l permiți și pe care crezi ți-ar plăcea să-l folosești. Eu mi-am luat recent un Nikon D3100, îl recomand cu încredere tuturor începătorilor și nu numai. E ieftin, bun și e un bun prim pas în învăța fotografie profesională.
 12. Avantajele unui magazin online? Un magazin online are foarte multe avantaje în comparație cu un magazin normal, de la colțul blocului. Costuri reduse, adresare unei plaje mult mai largi de clienți și multe altele pe care le puteți găsi în acest articol dedicat avantajelor pe care le are un magazin online.

Astea ar fi principalele întrebari la care am dorit să ofer un răspuns cât de cât clar și foarte scurt în același timp. Sper să fie de ajutor și cred că pe viitor voi continua această seria de articole pentru fiecare lună.

10 Comentarii - “Răspunsuri pentru cititori”

 1. Alin

  Pe multe bloguri se raspunde la cautari din astea, de genul „vreau sa o fut pe mama”. Imi place, ca astfel de articole sunt cele mai amuzante

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!