Am revenit cu un nou articol din categoria răspunsuri pentru cititori. Dacă în articolul precedent am răspuns la întrebări din mai mutle domenii, în acest articol m-am focalizat doar pe întrebările care au într-un fel sau altul legătură cu telefoanele mobile. Am ales această subcategorie pentru că nu puțini sunt aceia care îmi accesează blogul după ce adresează întrebări precum cele de mai jos, domnului Google (cândva o să povestesc și despre acest ”domn”).
Având în vedere că și în articolul precedent am răspuns la câteva întrebări care au legătură cu smartphone-urile, cred că ar fi bine să aruncați un ochi și pestre răspunsuri pentru cititori – partea I. Bun, iată ce răspunsuri v-am pregătit la acest set de întrebări:
- Cum intru în task manger pe Android? În primul rând trebuie să vedeți dacă aveți instalat task managerul, pentru acest lucru este suficient să intrați în meniul telefonului și la aplicații să vă uitați după task manager. Dacă nu-l găsiți atunci intrați în Google Play și dați o căutare după ”task manager”, veți găsi foarte multe aplicații care fac același lucru. Ca să nu stați foarte mult pe gânduri, alegeți voi aplicația cu ratingul cel mai mare. După aceți task mangerul instalat nu trebuie decât să dați click pe icon-ul ei pentru a vă gestiona aplicațiile din smartphone.
- Cum bag poze pe L7? Foarte simplu, transferul de poze de pe calculator pe telefon se poate face prin cablu de date, bluetooth sau wi-fi. Dacă nici una dintre aceste opțiuni nu-ți convine atunci, dacă ai un card de memorie, scoate cardul din telefon, introdu cardul în card readerul laptopului, iar apoi faci transferul pe card.
- Cum activez memoria în uz a unui telefon? Întrebare aceasta e destul de ambiguă pentru că nu ai specificat despre care memorie este vorba. Dacă este vorba despre memoria de stocare a telefonului atunci de la setări poți alege să fie folosită pentru diferite stocări memoria internă a telefonului sau cardul de memorie. Dacă întrebarea ta face referire la memoria de stocare a numerelor de telefon, atuni de la setările agendei poți stabili ca numerele noi să fie salvate în memoria telefonului sau pe cartela introdusă în telefon.
- Care sunt cele mai bune aplicații pentru LG Optimus L9? Lista de aplicații faine pentru Android am publicat-o, click pe link. O să revin în curând cu o listă nouă de aplicații de Android care v-ar putea fi utile în diverse situații.
- Ce fac dacă am șters aplicațiile preinstalate pe telefon? Nimic. Dacă ai nevoie de ele le găsești cu siguranță în Google Play, iar dacă nu dă-le uitării. Nu este nici o problemă.
- Care este butonul power la LG Optimus L7? Este butonul din partea de sus a telefonului, colțul drept.
- Care este cel mai ieftin și mai bun smartphone? La fel cum ziceam și în alte ocazii, e ăla pe care ți-l permiți. Nu te uita ce zic alții pentru că tot timpul e loc de mai bine. Dacă tu ești mulțumit de raportul calitate/preț al telefonului, atunci cu siguranță ai făcut alegerea perfectă. Dacă îți dorești să-ți cumperi un smartphon ieftin și bun atunci ar fi bine să te uiți după telefoanele pe care ți le permiți, urmărește câteva review-uri ale lor, iar apoi trage concluzia.
- 3g consumă bateria? Orice conexiune de date dacă este activa, atunci ea va influența în mod direct creșterea consumului de baterie. Teoretic vorbind, da, consumă mai mult decât conexiune wi-fi. Pentru mai multe informații am scris acest articol despre consul bateriei și sfaturi despre cum să crești autonomia bateriei la un smartphone.
- Cât ține bateria la Android? Androidul nu are baterie, el este un sistem de operare pentru telefoanele mobile. Bateria telefoanelor cu Android ține mai mult sau mai puțin, totul este funcție de cât de vechi este telefonul, cât de mult este folosit etc. Articolul către care face legătura link-ul de mai sus, vă poate fi de folos și o să vă facă să înțelegeți mai multe lucruri despre bateria unui smartphone.
- De ce nu merge video messenger pe Optimus L7? Pentru a face video call-uri prin Yahoo Messeger de pe orice telefon cu Android, nu este suficient să aveți instalat Ym-ul mai trebui instalat si plugin-ul pentru video call-uri. Îl găsiți în Google Play.
Astea sunt întrebările cele mai folosite și pe care le-am pescuit din lista de cuvinte cheie a surselor de trafic din Google Analitics. Data viitoare o voi răspunde la întrebări dintr-un alt domeniu sau poate la întrebări mixte. Depinde de ce întrebări mai adresați motoarelor de căutare astfel încât să ajungeți pe blogul meu. 🙂
Vice
Unele m-au ajutat,multumim 🙂