Programare Windows Phone 7

În ziua de astăzi este o adevărată nebunie cu dezvoltarea de aplicaţii pentru dispozitivele mobile, în special pentru telefoanele mobile. Există foarte mulţi developeri pentru aplicaţii pe Android şi iOS spre exemplu dar există foarte puţini programatori iniţiaţi în dezvoltarea de aplicaţii pe Windows Phone 7.

Pentru a veni in sprijinul programatorilor care doresc să se iniţieze în tainele programării dispozitivelor mobile pe care rulează Windows Phone 7, Charles Petzold apus la dispozitia viitorilor programatori de WP7 o carte de aproximativ 1000 de pagini structurate in 24 de capitole în care desluseşte fiecare colţişor din universul WP7.

Cartea lui Charles Petyold poate fi descărcată în format electronic de aici, cartea o puteţi descărca gratuit. Alte instrumente şi instrucţiuni necesare dezvoltării de aplicaţii WP7 găsiţi la acestă adresă URL.

2 Comentarii - “Programare Windows Phone 7”

 1. Bogdan Zlatescu

  Salut! Sunt interesat de programare pentru WP7, chiar am dezvoltat un mic joculet(nu l-am terminat) dar din pacate nu pot sa il pun in market, cel mai ofticant e ca nici pe telefon nu pot sa il rulez:( . Adauga te rog idu meu de mess **ray_05 , si poate reusim sa invatam si sa dezvoltam ceva serios.

  Răspunde
  • Stefan

   Salut Bogdan,
   Din pacate eu nu fac programare WP7, eu lucrez in programare web, dar vreau sa trec si eu la programare dispozitivelor mobile si faceam niste cercetari, adica ce sa aleg iOS, Android sau WP7. Cred ca o sa ma apuc si eu de WP7 pentru ca deocamdata sunt foarte putin programator WP7, dar acuma inca nu am timpul necesar pentru asa ceva din pacate.

   Multa bafta in continuare in dezvoltarea de aplicatii WP7. Incearca sa te mai documentezi si din cartea lui Charles P. si sunt sigur ca o sa faci o treaba buna pana la urma.

   De curiozitate in ce lucrezi C# sau Visual Basic?

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!