Produsele resigilate

Reduceri 9 Comentarii

Produsele resigilate sunt  pentru aceia dintre noi care vor să cumpere produse de calitate, am putea spune chiar noi, la un preț mult mai mic decât prețul normal. Produsele resigilate sunt produse care au fost expuse în showroom,  au un mic defect de funcționare sau produse a căror ambalaj este deteriorat dintr-un motiv sau altul.

Produse resigilate

Calitatea produselor resigilate

Multă lume și-a format un concept foarte prost despre produsele resigilate. Mulți le echivalează cu cele second-hand, lucru care este total greșit. Una e ca un laptop de exemplu să fi fost expus în showroom vreo 2 luni de zile și el să aibă câteva zgârieturi pe carcasă în urma micilor testări la care a fost supus  și alta e ca un laptop să fi fost utilizat în regim normal timp de două luni de zile.

De ce să cumperi de la resigilate? Pentru că produsele resigilate au prețuri mai mici decât cele noi și care nu au fost folosite deloc. Ca un produs să ajungă în categoria resigilate trebuie să îndeplinească cel puțin unul dintre criteriile de mai sus iar după cum bine vă puteți da seama unele dintre ele sunt mai grave iar altele sunt doar așa sa fie…

Cine are de câștigat de pe urma produselor resigilate? Evident că doar clientul. Am foarte multe cunoștințe care și-au cumpărat din categoria resigilate de la laptopuri până la telefoane și nimeni nu s-a plâns de calitatea lor, doar ce naiba e aceeași calitate ca și a produselor cu preț normal.

Vă recomand cu încredere ca atunci când căutați un anumit produs să-l verificați și în categoria resigilate pentru că s-ar putea să aveți o surpriză plăcută atunci când vine vorba de preț.

Voi ce părere aveți despre produsele resigilate? Ați cumpărat vreodată astfel de produse?

9 Comentarii - “Produsele resigilate”

 1. dojo

  Am cumparat in 2010 un laptop ‘refurbished’. A crapat alaltaieri, de m-a lasat cu toate cele in aer (clienti si munca de facut pe el). A fost mai ieftin si nu resigilat in Romania, dar parca tot nu mai am incredere. Fostul laptop m-a servit vreo 5 ani, deci am mari asteptari 😀

  Am luat unul nou, la pret mare, dar sper sa-si faca treaba

  Răspunde
  • Stefan

   Nasola situatia, din pacate stiu si eu cum este sa ramai cu toate treburile in plop atunci cand ramai fara obiectul muncii care la noi este laptopul. Legat de durata de viata sincer cred nu tine neaparat de faptul ca e refrubished sau nu ci mai mult de producator.
   Am niste cunostinte, tata si fiica care si-au luat laptop-uri cam in aceeasi perioada, unul nou si altul refurbished, cel nou s-a stricat dupa vreo 2 ani si cel refurbished după aproape 4… Faptul ca pe cel nou au dat aproape 35 de milioane si pe cel refurbished 17 milioane pentru aproximativ aceeasi configuratie, pe cel nou tot nu l-a putut opri sa se strice… deci ce sa zic… e relativa treaba 🙂

 2. Lucian

  Pe mine personal nu m-ar deranja foarte mult, dar lumea deobicei cauta ceva nou, ceva neatins pentru a sti ca e bun, chiar daca si resigilat e acelasi lucru, e un concept de a fi totul nou…

  Răspunde
  • Stefan

   Da, ai dreptate, dar aceste produse is pentru cei care isi doresc neaparat un lucru si vor sa il obtina pe bani mai putini. Eu zic ca cei care se uita la bani nu vor tine cont de faptul ca un anumit produs nu este chiar 100% nou.

 3. Paul

  Sincer nu am cumparat niciodata produse resigilate, dar nu pot zice ca sunt chiar rebuturi, si eu am auzit de la mai multe persoane ca sunt bune, deci nu ar fi problema.

  Răspunde
 4. Maya Secret

  Laptopul meu actual este cumparat din categoria produselor resigilate de la Emag. Nici pana in ziua de astazi nu inteleg de ce a fost bagat la resigilate, acolo scria ca a fost deschisa doar cutia si ca nu a fost umblat in el. Nu are nici cea mai mica zgarietura, carcasa, ecranul arata perfect, merge excelent si calitatea nu este la fel de jalnica daca il compar cu acelasi model de laptop din magazinele fizice. Imediat dupa ce l-am comandat am umblat prin magazine pentru a-l vedea cum arata si in realitate si m-am speriat, era atat de prost facut incat atunci cand tastai se indoia cu totul carcasa. M-am gandiit nici sa nu il mai ridic de la showroom dar bine ca nu am facut-o. Sunt foarte multumita de el, calitatea este grozava, merge perfect, nu regret nicio clipa achizitia facuta.

  Răspunde
 5. Ionut

  Am cumparat pana acum un laptop, un tv si o imprimanta, toate resigilate de le eMAG. In total cred ca am ajuns la 10 milioane economisiti.. din punctul meu de vedere am facut o alegere f buna, produsele erau ca si noi. Nu am gasit absolut nicio urma de utilizare si nici nu am avut vreo problema de functionare cu ele, ulterior achizitionarii. Personal, recomand resigilatele.

  Răspunde
  • Stefan

   Ma bucur ca mai sunt oameni ca mine si ca altii,oameni care nu se feresc sa profite de reduceri, indiferent de forma sub care acestea se gasesc. Btw, sa le stapanesti sanatos si spor la cat mai multe astfel de achizitii. 🙂

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!