Prețul medicamentelor

Viaţă 1 Comentariu

Astăzi am fost la dentist și datorită unor complicații care au apărut postoperatoriu am fost nevoit să încep un tratament destul de intens timp de 3 zile. Mi-a prescris dentista niște pastile, am mers la farmacie și în schimbul a 20 de pastile de 3 feluri diferite am dat 54 de lei. Nu știu cum vi se pare vouă acest preț, mult sau puțin, dar mie mi se pare destul de mare, doar în fond și la urma urmei sunt doar niște pastile anti-inflamatori și un soi probiotic.

medicamenteNu sunt deloc zgârcit când în joc este sănătatea mea, oricum dacă merg odată în Carrefour și îmi cumpăr mâncare pentru două zile dau aproape dublu. Nu e problemă de zgârcenie sau orice altceva dar nu pot înțelege ce naiba poate dicta un asemenea preț pentru medicamente.

Fabrici de medicamente sunt destul în lumea asta, concurența este mare, drept urmare totuși prețurile ar trebui să fie puțin mai de bun simț. Eu am avut nevoie de medicamente acum temporar, dar mă întreb cum se descurcă oamenii ăia săracii care au nevoie de medicamente non stop pentru a se menține în viață și care nu au au reduceri de la casa de sănătate. Având în vedere că salariile românilor sunt așa mizerabile, stau și mă întreb cum naiba fac oamenii ăia față?!

Oare un Black Friday pentru medicamente pe când? 🙂

photo source: beltina.org

Un Comentariu - “Prețul medicamentelor”

  1. Gorby

    Niciodata nu am gandit in modul asta,dar ai dreptate, cred ca pastilele ar trebui sa fie mult mai ieftine in Romania, ca prin alte tari, preturile nu mai sunt aceleasi.

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!