Politica românească – o mizerie plină de nerușinare

De fiecare dată când citesc știrile românești văd câte o mizerie politică care îmi crește și mai mult nivelul de silă față de politicienii români. În acest week-end a avut loc Congresul PDL, eveniment care l-a repus în fruntea PDL-ului pe Vasile Blaga. Dacă pentru o parte dintre portocalii, acest om este șeful pe care și-l doresc se pare că pentru cealaltă parte a partidului nu este decât un FSN-ist care acum conduce un partid politic din România.

Nu am nici o culoarea politică, mă doare fix în fund de cine este în politica românească, știu că majoritatea politicienilor români sunt niște tâmpiți cu bani și cu un grad ”uriaș” de inteligență (și mă opresc aici…). Nu mă interesează ce rahaturi de legi adoptă sau cu ce blonde sparg banii publici, chiar dacă o parte din banii ăia sunt și banii mei. Având în vedere că sunt prea puțini cei care gândesc ca mine, am învățat să tratez cu indiferență mizeriile astea pentru că oricum nu le putem opri.

hotCe mă deranjează pe mine în momentul de față este lipsa de bun simț a politicienilor români și nerușinarea cu care se afirmă în fața cetățenilor. Ziceam mai sus că a avut loc Congresul PDL, congres care într-un fel s-au altul l-a făcut pe actualul președinte al României să-și dea arama pe față și să spună că după aproape două mandate el se leapădă de culoarea sa politică. Wtf? După opt ani de zile??! 🙂 Nu știu dacă să încadrez acest lucru la prostie sau la nerușinare pentru că alte încadrări le face Constituția României, pe care tocmai a încălcat-o.

A făcut Băsescu acest anunț public prin care a anuțat că își bagă p**a în el de PDL și după, imediat au izbugnit o serie de papagali care vor demiterea lui. Da, din nou… după ce vara trecută ne-au frecat de ne-au sărit capacele, au mai frecat o tură de bani pe campanii și mizerii și plus de asta am ajuns să cumpăr EURO la un curs SF… Acum se pare că vor să repete istoria, nu pot să zic de cât atât: o nație de idioți, i-au ales iar acum ei le-o plătesc cu vârf și îndesat.

Ce m-a deranjat cel mai tare a fost faptul că Adrian Năstase, care abia a ieșit din închisoare pentru fapte de corupție, și-a permis să-și dea cu părerea. De unde mama dracului atâta tupeu și nesimțire pe capul lui, încât să-și permită să mai deschidă gura după ce tocmai a ieșit din închisoare pentru o serie de hoții și mizerii pe care le-a făcut în perioada în care puterea a fost în mâna lui… Ăsta da tupeu și nesimțire! O ipocrizie și o reușinare ca la omul ăsta, mai rar… Închisoarea te spală de ”păcate” în fața legii dar nu și în fața cetățenilor…

În concluzie, proștii i-au ales iar noi ceilalți trebuie să-i suportăm!

Un Comentariu - “Politica românească – o mizerie plină de nerușinare”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!