Pietoni indisciplinați

Viaţă 2 Comentarii

De când am venit aici în Spania un lucru mi se pare incredibil în fiecare zi, cum își riscă oamenii ăștia viața zilnic, trecând pe roșu, de fiecare dată. Am constatat că aici dacă stai să ai verde la semafor ești prost. Toată lumea se aruncă printre mașini, trece pe unde apucă, aș putea zice că situația e puțin haotică.

Pietoni indisciplinați în SpaniaAm mai fost și prin alte țări europene dar asemenea indisciplină la pietoni nu am putut vedea… Adevărul este că și semafoarele de aici îmi lasă impresia că sunt un pic prost programate și trebuie să aștepți de îți vine acru de fiecare dată… Dar chiar și așa vorba aia, viața are prioritate.

Dar ce contează atât timp cât lumea este grăbită ți semafoarele țin o veșnicie pe culoarea roșie, cel puțin pentru pietoni, uite așa rezultă un mare haos și zilnic mulți oameni își pun viața și integritatea fizică în pericol.

Având în vedere că sunt doar de o săptămână aici, în Zaragoza, nu am avut încă timp să plec să vizitez și alte orașe, chiar sunt curios dacă în toată Spania e la fel ca aici…

2 Comentarii - “Pietoni indisciplinați”

  1. Maya Secret

    Eu zic sa pleci chiar acum sa cercetezi acest aspect super, mega, terra important. Si ca sa iti fie mai usor vin si eu cu tine, o asemenea cercetare extrem de importanta nu se poate face de unul singur. Propun ca prima oprire sa fie Barcelona, mai apoi Madrid si ca sa putem acoperi o parte cat mai are in research-ul nostru propun sa viiztam si Palma de Mallorca, Ibiza, Insulele Canare si coasta sudica a Spaniei,

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!