Pe ăştia cine-i angajează?!

Nu îmi vine  să cred că există nişte editori de ştiri în spaţiul web care nu au nici o treabă cu realitatea, dar totuşi sunt angajaţi la nişte trusturi mari din România. Seara aceasta, la o pauză de codat mai citeam nişte ştiri pe stirileprotv.ro. Acolo văd o ştire de genu „Lumia 6101, cel mai ieftin model Nokia cu Windows Phone”, fiindcă tot vreau să imi cumpăr un telefon cu Windows Phone 7 am aruncat un ochi peste ştire. 

Băieţii de la yoda.ro(pentru că de acolo era luată ştirea) fac  o comparaţie între Nokia Lumia 610, Samsung Omnia W si HTC RADAR, şi la ultimele două modele au trecut la memorie RAM 512GB. Asta aşa ca să vă faceţi o părere despre cât de multe cunoştinţe au cei care au scris această ştire în domeniu IT, oricum e tradusă ştirea de pe vreun site străin, dar nu au avut bunul simţ să verifice dacă nu au scris acolo aberaţii.

În altă ordine de idei, într-o altă zi tot pe ştirileprotv.ro, văd o ştire de genu: „Valentin Dinu a lovit o fetiţă cu maşina pe DN1! Copilul este în stare gravă.”, dacă accesai ştirea te ducea pe Cancan.ro, unde surpriză… ştirea avea cu totul alt titlu: „Valentin Luca lovit fetiţă cu maşina DN1”.

Le-au trebuit câteva ore să decidă care Valentin a avut accindent, că să nu mai zic că nu sună de loc româneşte titlul celor de pe Cancan.

Şi acum revin cu întrebarea: pe ăştia cine-i angajează? şi pe ce criterii?
valentinluca-sau-valentindinu

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!