Paznici de la oi la mall

Tot ma intreb retoric, cand dracu o sa se mai termine prostia in Romania. Citeam seara aceasta pe Stirile PROTV despre un paznic de la un mall din Baia Mare care i-a pulverizat spray paralizant la un copil de vreo 10 ani.
Pentru toata aceasta isprava omul(ca nu il poti numi om) a primit o amenda jenibila de 500 de lei. Acest asa zis paznic si-a motivat isprava cu faptul ca acel copil era tigan, frate conteaza ce etnie e? trebuie sa-i dai cu spray-ul in ochi? Sincer nu ma declar pro tigani(rromi) sau cum vreti voi sa-i numiti pentru ca stiu ce hram poarta, dar in schimb ma declar total anti angetii de paza din mall pentru ca stiu ca sunt niste retardati mintal majoritatea.

Cine sunt paznici din mall inafara de oamenii aia care se uita dupa fundul pitiponacelor toata ziua? Majoritate sunt niste „Dorei” care in urma cu cativa ani erau paznici la oi, iar acum au ajuns la oras si sunt paznici in mall. Oaia saraca nu zice nimic daca i dai o bata pe spinare, incearca sa fuga in speranta ca nu o vei ajunge, dar oare acest lucru trebuie sa il faca si un cersetor fie el cand merge in mall?! Ce daca copilul strazi, nu are voie in mall? Poate vrea sa foloseasca si el toaleta, pentru ca in fond si la urma urmei, mall-urile is niste locuri publice.
Am uitat, astia nu is mai zic paznici, astia is „badigarzi”, pentru ca asa se recomanda cand se intorc la masa in batatura… Nu e o rusine sa fi de la tara, e rusine sa fi un bou de la tara. Dar sa nu generalizez pentru ca sunt prostanaci din astia si de la oras, ca doar e mare gradina lu’ Dumnezo si are acoperie mai ceva decat Cosmote Romania, care se lauda cu o acoperire de 99%.

Uitati-va la copilul din acest material video pentru ca despre el este vorba, chiar asa o amenintare este acest copil incat sa-i dai cu rahatul ala de spray in ochi?

Daca as fi in postura celui care a decis amenda primita de acel superman al mall-ului, i-as fi dat o piatra in cap nu 500 de lei. Luam masuri anti Boc, anti ACTA, dar o masura contra prostiei din aceasta tara mizerabila cand o sa luam?

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!