Outlook.com – client și serviciu de email

IT / Web 3 Comentarii

Outlook.com este un serviciu gratuit oferit de către Microsoft care îmbină două lucruri într-unul singur, este atât un serviciu de email gratuit, cât și un un client de email, online. Pe la începutul lunii August, Microsoft anunța migrarea conturilor de Hotmail spre noul serviciu oferit de Outlook.com, știu că a trecut aproape o lună, dar acum că am prins ceva timp a zis să spun și eu altora avantajele pe care le oferă.

Outlook.com - trimitere a e-mail-urilorCu o interfață simplă și user friendly, inspirată din stilul Metro UI, denumire care urmează să dispară în foarte scurt timp, Outlook.com devine o unealtă profesională și cel puțin din punctul meu de vedere un adevărat rival pentru Gmail. După cum spuneam, odată cu migrarea conturilor de Hotmail, dacă ai avut un cont acolo acum îl poți accesa mult mai ușor din Outlook.com, sau dacă nu ai încă un cont atunci îți poți crea unul pentru o administrare mai plăcută și mai ușoară a tuturor conturilor de email pe care le ai.

Ziceam client de email online, da, Outlook îți permite să îți imporți foarte repede și ușor toate conturile de email pe care le ai, într-unul Outlook.com - Opțiuni de import și setările contuluisingur. Avantajul mare al acestui serviciu este că nu te mai face dependent de un anumit device, astfel că oriunde te-ai afla dacă ai un dispozitiv cu acces la internet vei avea acces la toate adresele tale de email dintr-una singura, după ce ți-ai importat toate adresele vei introduce o singura dată parola contului de Outlook și astfel îți poți citi e-mail-urile din toate conturile tale.  Importul de mesaje din alte adrese de email se face foarte repede indiferent de numărul acestora.

Enjoy it:)

3 Comentarii - “Outlook.com – client și serviciu de email”

  1. Radu

    Sincer imi place nou varianta de „Hotmail” este categoric mult mai bun decat Hotmailul cu care ne-am obisnuit atatia ani, indiferent de felul cum arata sau cum functioneaza eu tot la Gmail voi ramane.:)

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!