Onduleuri cu placa video

 Onduleuri cu placa video. Nu mare mi-a fost mirarea in urma cu cateva zile cand prorietara unuia dintre site-urile la care sunt webmaster, mi-a aratat ce se mai cauta in Romania pe Google.

Onduleuri cu placa video

In prima instanta am zis ca glumeste dupa care imi face un print screen sa imi arate cu ce cuvant a ajuns cineva de pe google pe site-ul ei:)
Pentru cine nu stie, placa video este o componenta hardware a unui calculator. In cazul in care a dorit sa caute un tutorial video din care se poate invata cum se fac onduleurile cu placa, in nici un caz nu se cauta asa pe google. O sa revin intr-un articol cu cateva sfaturi de cautare in motoarele de cautare pentru ca dea lungul timpului am vazut ca foarte multa lumea nu stie sa caute efectiv intr-un motor de cautare. Daca doresti sa primesti o lista de rezultate cat mai apropiate de ceea ce ai tu nevoie atunci trebuie sa sti sa iti alegi cuvintele de cautare.

Ca sa dau totusi o mana de ajutor celor care sunt interesate, postez aici un tutorial video despre cum se fac buclele cu placa, atentie nu e placa video:))

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!