Oameni talentați

Diseară va fi difuzat un nou episod al show-ului Românii au talent, o emisiune în care ar trebui să vedem oameni talentați. Oameni care au ceva mai multă înspirație, viziune, putere de creație și o imaginație mai mult decât bogată. Am urmărit această emisiune încă de la primul sezon și pot să spun că nu prea am văzut oameni talentați, persoane care chiar au reușit să mă uimească prin ceea ce fac. Am văzut tot felul de lălăiți, practicanți de diverse sporturi, o mulține de idioți care se cred talentați că așa le-a zis mă-sa și cam atât, talent = pauză.

Chiar mă întrebam cândva, oare chiar s-au nu mai sunt oameni talentați în România sau nu vor să participe la această emisiune… Ar fi foarte fain să vedem doar oameni care știu cum să ne lase cu gura căscată prin ceea sunt ei în stare să facă ci nu prin poveștilor lor de viață (mai rău ca la fosta emisiune – Surprize, Surprize). Dacă dai un simplu search pe youtube cu siguranță vei găsi în 10 secunde, oameni de 10 ori mai talentați decât participanții sau chiar câștigătorii de la acest show de televiziune…

De exemplu zilele trecute am dat de un tip care are o imaginație, o precizie și o putere de concentrare fenomenal de mare. Uitați-vă și voi cum reușește să poziționeze acele pietre, din punctul meu de vedere acest om chiar are talent.

În altă ordine de idei, când am fost la Helsinki am văzut niște artiși stradali care erau atât de talentați încât strângeau în jurul lor și câte 20-30 de oameni. Reușeau în așa fel să impresioneze lumea încât unul nu pleca înainte de a lăsa o mică apreciere de 2-3 Euro sau chiar mai mult. Am asistat odată la prestația unui băiat de vreo 15 ani care atât de bine presta cu mingea încât David Becham sau alții de talia lui păreau niște amatori. Am văzut persoane care au fost atât de impresionate încât i-au dat și 20 de euro. Da, știu că lumea de acolo are bani, dar ca să vă faceți o idee, țiganii noștri care prestau alături, ei primeau câte 50 de cenți în cel mai bun caz.

Un alt om care mi s-a părut foarte talentat era un tip care făcea space painting. Cu câteva spray-uri de culori diferite și o foia albă, omul scotea în câteva minute niște adevărate opere de artă.

Eu zic că ăștia sunt oameni cu adevărat talentați nu ăia care merg și spun că le-a murit pisica ca să impresioneze juriul iar apoi o țară întreagă.

5 Comentarii - “Oameni talentați”

  1. Pietonu

    Talent adevarat putini au , dar adevarul ca cel din video chiar are un talent aparte > Poate ca si daca as sta o saptamana nu as reusi sa fac asa , dar orice e posibil.

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!