O cățelușă Shar-Pei își caută stăpân

Diverse 8 Comentarii

O cățelușă Shar-Pei în vârstă de numai două luni, născută fără vedere, își caută stăpân. Chiar dacă nu-i cunosc pe cei care vor să o dea spre adopție, nu mă lasă sufletul să nu pun puțin umărul la adopția acestui cățel. Nu cred că se îndeasă lumea, chiar dacă e pe gratis…

Dacă știți pe cineva care ar fi dispus să adopte acestă cățelușă născută fără vedere, credeți-mă pe cuvânt, a-ți face o faptă bună. Gândiți-vă doar ce neșansă a putut avea, darămite să nu aibă și o familie care să-i ofere afectivitatea necesară. E greu la om, care măcar poate vorbi, nu vreau să-mi imaginez cum e în cazul unui animal…

Mai jos vedeți o poză cu ea, iar sub poză găsiți profilul de Facebook a persoanei care vă poate oferi mai multe detalii.

 O cățelușă Shar-Pei își caută stăpân

Later update: Se pare că și-a găsit stăpân între timp. Spune doamna pe FB că nu una, ci vreo 15 persoane au vrut s-o ia acasă.

8 Comentarii - “O cățelușă Shar-Pei își caută stăpân”

 1. Ciprian Lospa

  Mi se rupe inima cand vad asa ceva. Imi e mila de ea, chiar imi doresc sa ajunga pe mana unor oameni milosi care sa aiba grija de ea. Nu stiu daca se poate recapata vederea, dar niste exercitii care s-o ajute ar fi bune.

  Răspunde
 2. ice4you

  Man daca nu avem curtea plina de inca doua lighioane jur ca a mea era. Imi pare nespus de rau .. si rog pe oricine ar suflet sa nu ezite sa ia acest catel acasa, lipsa vederii ii este compensata din plin de miros si auz, pentru cei care nu stiu oricum pentru caini vazul este unul dintre simturile secundare, pentru ca au o vedere extrem de slaba, teoretic se presupune ca vad doar umbre in cateva culori. Deci … nu ezitati ca nu aveti nimic de pierdut!!

  Imi pare extrem de rau ca nu o pot lua acasa … 🙁

  Răspunde
 3. Dobre Petronel

  Eu am 4 catei deja, pe care-i iubesc enorm…De mic am avut diverse animale de companie şi în timp am învăţat să mă ataşez imediat de animăluţe. Îmi e foarte milă de căţeluşa asta shar-pei, sper că o să poată cineva cu suflet bun să o adopte şi să aibă grijă de ea.

  Răspunde
 4. Stefan

  Guys, din fericire și-a găsit un stăpân destul de repede. Nu a fost un singur doritor, ci mai bine de 15 persoane au vrut să o adopate. Asta îmi dovedește că-n lumea asta mai există și oameni cu suflet mare.

  Răspunde
  • ice4you

   Ma bucur enorm … cel care a luat’o nu o sa regrete … recomandat este insa se se informeze foarte bine ce presupune intretinerea acestei rase care necesita un nivel de igiena ridicat. In rest … ii doresc sa aiba parte de acest catel superb!

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!