O carte – cel mai potrivit cadou

Pentru că ne aflăm în luna cadourilor, evident, a început și isteria alegerii cadoului potrivit. Nimeni nu știe ce cadou să ofere, nimeni nu  știe cam ce valoare ar trebuie să aibă cadoul potrivit și tot felul de astfel de dileme. Sunt niște situații care-mi dau de înțeles că alegerea cadoului potrivit, la români e un fel de rocket science. Pe bune, chiar așa greu e? E nu cred.

O carte e cel mai potrivit cadou, indiferent de ocazie

Pentru toți nehotărâții care nu știu ce cadou să cumpere, eu am o singură sugestie – cumpărați o carte! Cel puțin pentru mine, o carte e un cadou frumos, un cadou de bun gust, care nu necesită niciun un buget ieșit din comun și nici alergături prin magazine. Dacă nu cunoști prea bine persoana căruia urmează să-i dăruiești cadoul, poți să-i alegi o carte de beletristică, o carte care legătură cu ceea ce face el în viața de zi cu zi sau oricare dintre bestseller-urile momentului. În acest fel e foarte puțin probabil să greșești. Nu cred că pe fața pământului este vreun muritor care nu ar fi bucuros să primească o carte drept cadou.

O carte - cel mai potrivit cadou

O carte – cel mai potrivit cadou

În on-line găsiți cărți la prețuri foarte bune și cu transport gratuit

Dacă vă hotărâți să faceți cadou o carte și vreți să o achiziționați on-line, atunci asigurați-vă că puneți în coș o versiunea cartonată și nu una în format electronic. Nu de alta, dar să nu vă plângeți apoi că livrarea cărții a fost un link de download. Asta așa, ca un mic sfat prietenesc, că am văzut după Black Friday câteva astfel de reacții pe net.

Pe internet puteți cumpăra cărți din aproape orice magazin on-line, însă diferența dintre mazine o face prețul cărților și prețul transportului. Din acest motiv eu vă recomand să cumpărați de la Libris.ro. Acum, în luna decembrie au reduceri între 20 și 80%, iar transportul cărților este gratuit, indiferent de valoarea comenzii și de perioada din an. Asta dacă nu mai punem la socoteală faptul că e o librărie on-line foarte seriosă. Eu am comandat de Black Friday câteva cărți și am fost super mulțumit de cum au decurs lucrurile. Am plasat comanda Vineri dimineața, iar Duminică dimineața cărțile mi-au fost la ușă. Jos pălăria! Știu ce aglomerație și nebuneală a fost de Black Friday, iar o livrare la 48 de ore distanță mi s-a părut remarcabil.

2 Comentarii - “O carte – cel mai potrivit cadou”

  1. Simion

    E cel mai potrivit cadou, dar depinde si de persoana carui trebuie sa ii oferi cadoul. De exemplu, azi am oferit unei persoane dragi un cadou in care se regasea patru carti, un cd cu muzica si un ursulet, a fost cadoul potrivit, mai ales ca stiam ca persoana respectiva isi dorea acele carti si abia astepta sa-si cumpere cd-ul. Azi am primit doua carti, dar multe cadouri amuzante.

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!