Nicholas Cage în țara proștilor

Diverse 6 Comentarii

Nicholas Cage filmeză  un nou film de ceva timp, în România, în mare parte în Universitate Politehnica din București. Loc unde universitatea i-a pus la dispoziție un ditai biroul pe care, pentru film, l-au transformat în biroul unui fost agent CIA. Toate bune și frumoase până când reprezentații studenților i-au cerut să organizeze o întâlnire cu ei într-un amfiteatru.

Evident, a refuzat. Nu a fost o mare pagubă pentru nimeni. În schimb, în seara asta văd următoarea știre: MÂINE SE VA BLOCA AUTOSTRADA BUCUREȘTI-PLOIEȘTI, o porțiune, pentru ca Nicholas Cage să filmeze niște scene pentru filmul său. WOW! Ăsta nu și-a permis juma de oră ca să fac o conferință cu studenții, vorba aia – time is money, dar noi ne permitem să închidem o porțiune de autostradă pentru el. La noi nu se aplică zicala asta, doar la americani! Asta așa, în caz că vă întrebați de ce are omul ăsta o afinitate pentru România și revine să-și facă filmele…

6 Comentarii - “Nicholas Cage în țara proștilor”

  1. ice4you

    Suma este de’a dreptul ridicola! Da … ok … si dincolo se inchiriaza autostrazi din cand in cand pentru filmari … da da’o dracu ma frate … 600USD sau EU sau ce or fi, pentru jumatate de zi?! Pai imi bag picioarele si la banii aia inchiriez si eu 2-3 kilometrii si tai bilete pentru toti cei care vor sa faca curse sau sa isi incerce masinile! 😀 intr’o singura zi ma imbogatesc.

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!