Moise Guran a rămas fără spațiu de emisie

Diverse 7 Comentarii

Moise Guran a rămas fără spațiu de emisie. Se pare că din această toamnă, emisiunea pe care acesta o avea la TVR, Biziday, nu va mai face parte din grila de programe a postului public de televiziune. Nu de alta, dar el era printre singurii realizatori tv care au rămas echidistanți în ceea ce privește preferințele politice. Ba mai mult decât atât, el și i-a pus pe toți în cap, iar asta se pare că i-a adus o mică mare cenzură.

E trist, nu știu câți realizează, dar asta e adevărata cenzura a presei, nu cea pentru care se plângea Gâdea și ai săi. Ăia erau de-o parte a baricadei, pe când Moise Guran era la mijloc și nu avea nici culoare politică, cel puțin în emisiune. El făcea analize economice corecte și arăta rahaturile pe care le-au făcut foștii și actualii guvernanți sau, în general, politicienii români. Mai multe detalii despre această treabă găsiți aici.

Închei acest scurt articol prin a întreba: ce altceva mai urma? Cui i se va mai închide gura?

cenzurat

Cenzurat…

7 Comentarii - “Moise Guran a rămas fără spațiu de emisie”

 1. Yamasha

  Cenzura presei a fost din totdeauna. Stii care e chestia… si cei de divertisment tot asta fac. Declara ca nu fac politica, dar subtil mai arunca una, doua. Chiar si pe unele radio-uri…
  Prostii de politicieni nu isi dau seama insa ca inca este liber internetul si informatia circula mult mai rapid…

  Răspunde
 2. Bucur

  Singurul care il apreciez din tv in materie de emisiuni legate de economie. Oricum la cat e de bun isi va gasi repde un alt post tv la care sa lucreze, e pre bun in ce face si face bine.

  Răspunde
  • Stefan

   Chiar dacă-și va găsi un alt loc, televiziunea publică era locul perfect pentru el. Așa puteau să-l urmărească atât țața Floarea de la Cucuieții din deal, cât și nea Vasile din Berceni.

 3. ice4you

  Un pumn in gura … asta inseamna in traducere libera. „Voi protesta” si eu in urma acestei aberatii … nu am avut timp dar o sa scriu si eu una alta pentru ca este una din cele mai mari mizerii din ultima vreme.

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!