Microsoft-ul are un nou CEO – Satya Nadella

IT / News 2 Comentarii

Începând de astăzi, Microsoft-ul are un nou CEO în persoana lui Satya Nadella. Acesta îi i-a locul controversatului Steve Ballmer, un nene care a fost extrem de criticat din pricina conceptelor aplicate în Windows 8. Drept urmare, la conducerea MS, de astăzi, a venit Satya Nadella, un om care până acum și-a petrecut 22 de ani în cadrul acestei companii.

Mai multe detalii despre noul CEO de la Microsoft puteți citi pe techcrunch, iar mai jos puteți vedea și primul lui interviu din postura de CEO al gigantului Microsoft:

2 Comentarii - “Microsoft-ul are un nou CEO – Satya Nadella”

  1. ice4you

    No asta o fost director pe partea de Cloud … asta ne spune cumva directia inspre care MS are de gand sa mearga … probabil ca in cativa ani Windows se va muta pe Cloud si nu numai. Este clara directia inspre mobilitate … dar oare o sa le iasa acum cand nimeni nu bate pasul pe loc iar altii sunt cu multi inainte? Resurse au … sa vedem ce le iasa.

    Răspunde
  2. Ionutzu

    Mdea, Microsoft si cloud sau online e inca multicel in urma … nu stiu ce sa zic, as fi ales poate pe cineva cu o altfel de orientare …

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!