Loc de munca pe timp de vara

Pentru ca tot a venit vara mai este un pic si toata lumea termina cu facultatea, scoala etc, multi isi pun problema gasirii unui loc de munca pe timp de vara. Din experienta stiu ca acest lucru este unul destul de dificil atunci cand doresti un loc de munca intr-un domeniu bun, adica nu sapator de santuri. Majoritatea angajatorilor vor pe o perioada mai lunga de timp si daca s-ar putea pe un salariu de mizerie.
Dar pentru a veni in sprijinul celor care isi cauta un loc de munca va sfatuiesc in primul rand sa nu cautati in ziare pentru ca acolo veti gasi locurile de munca din zona de „jos”: dupa cum ziceam mai sus sapat santuri sau rahaturi de genul asta.
In al doilea rand ar fi bine sa va faceti un CV in care sa va prezentati foarte detaliat, orice amanunt cat de mic ar fi el conteaza pentru un angajator. Odata ce aveti acest CV intrati pe site-urile firmelor din domeniul in care doriti sa activati si mergeti frumos la pagina de Careers(Anagajari) daca au asa ceva sau daca nu de pe pagina de contact luati adresa de email si trimeti un email elegant insotit de CV-ul vostru. Atentie sa scrieti corect in email pentru atunci cand posibilul angajator deschide acel email isi va face prima impresie despre voi.

Un alt loc de unde mai puteti gasi oferte pentru un loc de munca sunt site-rile gen ejobs.ro, atentie ca sunt multe alte site-uri de tip scam care au locuri de munca fictive, doar in speranta de a-si face vizitatori. Daca nici aceasta resursa nu a dat roade atunci incercati pe site-ul AGENTIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA din judetul de care apartineti.

Multa bafta celor care isi cauta un loc de munca atat in gasirea lui cat si in gasirea unui anagajator serios pentru ca din pacate in Romania foarte multi dintre ei nu doar neseriosi ci si nesimititi.

Un Comentariu - “Loc de munca pe timp de vara”

  1. prostudio

    Chiar daca esti elev sau student, pe timpul verii poti castiga un ban pentru a pleca in vacanta sau pentru a avea bani de buzunar fara a mai apela la parinti. Job-uri se gasesc si part-time si full-time, depinde ce anume doresti sa faci, poti gasi si job-uri bine platite care au un program flexibil potrivit pentru tinerii care vor sa si distreze.

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!