Link-uri de week-end II

Diverse 3 Comentarii

După cum știți, de săptămâna trecută am început o serie de articole în care vă prezint o serie de link-uri spre diverse pagini unde puteți găsi chestii interesante. Iată ce link-uri vă propun pentru acest sfârșit de săptămână.

 • Știți ce se întâmplă dacă plângi în spațiu? Sincer, eu nu știam, chiar nu mi-am pus niciodată această problemă. Oricum, iată rezultatul plânsului în spațiu.
 • Studenții de la UAIC (Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași) sunt invitați să doneze sânge. Campania se numește ”Oferă o șansă” și este organizată de către universitate în parteneriat cu Centrul de Transfuzii din Iași. Studenții interesați să doneze sânge o pot face, Miercuri 24 Aprilie în intervalul orar 8-14, în Corpul D – Facultatea de Educație fizică și sport, sala S2.
 • Un grup de studenți, de această dată de la Universitatea Politehnica din București au creat o aplicație pentru telefoanele mobile, aplicație care se vrea a fi moartea cardurilor de fidelitate.
 • Dacă nu știați la ce școală de șoferi au învățat să conducă, mahalagii traficului românesc atunci cel puțin puteți vedea cum e prima ședință la școala de șoferi pentru jmecheri. E de râs, dar după cum știm cu toții este cât se poate de real în România.
 • Pentru cei care au un aparat foto DSLR și nu știu cum să-și înceapă cariera de fotografi, Nice vă oferă câteva sfaturi prietenești, plus niște fotografii super faine, făcute cu macro.
 • Un articol care prezintă 5 filmulețe virale de pe youtube.

Un week-end fain tuturor!

3 Comentarii - “Link-uri de week-end II”

 1. Nice

  N-as vrea sa dau din intalmplare pe strada peste un sofer din asta jmecher. :)) Rad eu, dar nu e rasul meu. Pericol public. 😛
  Merci mult, Stefan. 🙂

  Răspunde
  • Stefan

   Deși nu ne plac șoferii ăștia jmecheri din păcate dăm de ei la fiecare interesecție. Nu ai pentru ce. 🙂

 2. SydowBlog

  Nici eu nu stiam cum sta treaba cu plansul in spatiu. Daca ma gandeam probabil ajungem la rezultatul vazut in video insa nu mi-am pus niciodata aceasta intrebare.

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!