LG Optimus L9 vs L7

LG Optimus L9 P760 este fratele mai tânăr și mai bine echipat al telefonului LG Optimus L7, acesta din urmă fiind telefonul meu de zi cu zi. Având în vedere că sunt mai mult decât mulțumit de el m-am gândit să prezint puțin și LG L9 care este o varianta puțin mai scumpă, mai mare, mai nouă și cu performanțe mai bune.

LG L9La capitolul specificații tehnice telefonul LG Optimus L9 stă destul de bine având în vedere prețul la care poate fi găsit în magazine. Telefonul vine cu un display qHD IPS LCD de 4.7 inch și cu o densitate a pixelilor de aproximativ 234ppi. Procesorul telefonului este unul de tip dual core de 1GHz, Cortex-A9 și are un 1GB de memorie RAM plus o baterie cu o capacitate de 2150 mAh.

Comparativ cu LG L7, LG Optimus L9 are display-ul mai mare și mai bun, un procesor dual core în loc de unul single core, memoria RAM este dublată și bateria are o capacitate mult mai mare, 2150 mAh în loc de 1700 mAh. Restul caracteristicilor sunt indentice la cele două telefoane, atât versiunea de Android cât și la nivel de conectivitate, cameră foto și capacitate de stocare.

Prețul telefonului LG L9 este cu aproximativ 400 de lei mai mare decât prețul telefonului LG L7 iar performanțele cresc direct proporțional cu diferența de preț. 🙂 Dacă considerați că vreți neapărat un telefon cu procesor multi core și memorie RAM mai mare atunci acest telefon poate fi o alegere bună pentru voi.

photo source: gsmarena.com

Un Comentariu - “LG Optimus L9 vs L7”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!