LG Optimus L7

LG Optimus L7 este un smartphone pe care îl dețin de la începutul lunii septembrie 2012, este un telefon care îmi place foarte mult. Pentru că l-am recomandat la destui oameni în offline, m-am gândit să recomand acest telefon și în online. Pentru prețul pe care îl are, telefonul LG Optimus L7 este o pomană curată.

Telefonul Optimus L7 a fost anunțat în luna februarie 2012 de către cei LG (Life’s Good) și a început să fie prezent pe piață începând cu sfârșitul lunii mai 2012 și încă de la început a prins foarte bine la clienți prin raportul performanță preț pe care îț deține. Trebuie avut în vedere că telefonul poate fi găsit pe piață în două variante P700 și p705 dar între cele două modele nu există nici o diferență, totul depinde de zona geografică pentru care a fost produs (nu mă întrebați de ce…).

Designul acestui telefon este unul foarte fain, unul care îți lasă o impresie de telefon high-end mult mai scump. Legat de dimensiunile telefonului acesta fiind unul de 4.3 inch, are următoarele caracteristici: 125.5 x 67 x 8.7mm și 122 de grame. Spatele telefonului nu este metalic dar este făcut dintr-un plastic foarte rezistent cu striații astfel încât nu lasă să îți alunece telefonul din mână. Mai trebuie să știți că puteți găsi telefonul pe două culori negru sau varianta pe alb pentru femei.

Specificațiile telefonului LG Optimus L7:

După cum spuneam mai sus telefonul este unul cu ecran foarte mare de 4.3 inch, este vorba de un display IPS LCD rezistent la zgârieturi, are protecție Corning Gorilla Glasss. Rezoluția display-ului este 400×800 pixeli și poate reda 16 milioane de culori cu de densitate a pixelilor de aproximativ 217 ppi. Având de aproape 3 luni și jumătate acest telefon vă pot confirma că are un display de calitate, atât la rezistență la zgârieturi cât și la claritatea redării imaginilor.

Înainte de a trece la celelalte caracteristici ale telefonului trebuie menționat că acest model de telefon este printre puținele modele de telefoane high-end care vin direct cu Android ICS 4.03 preinstalat și nu trebuie făcut ugrade. Cei de la LG au confirmat deja că în curând vor lansa upgrade la următoare versiune stabilă de Android, Jelly Bean.

Cu un procesor de 1Ghz Cortex A5 Qualcomm MSM7227A Snapdragon, un chipset grafic Adreno 200 și o memorie RAM cu o capacitate de 512MB, acest telefon o să vă facă în scurt timp să-l iubiți. Gândiți-vă cam ce configurație ave calculatorul sau laptopul vostru acum vreo 4 ani…

Memoria internă de stocare a telefonului este de 4GB și vine poate fi extinsă cu ajutorului unui card de memorie până la +32GB. Dacă nu aveți posibilitatea să vă cumpărați un card de memorie, deși este puțin probabil, atunci puteți stoca mai multe înformații în cloud. Datorită faptului că pe telefon rulează ultima versiune de Android, puteți instala pe el Dropbox-ul și automat vă creșteți capacitatea memoriei de stocare.

Mai trebuie menționat că smartphone-ul LG Optimus L7 vine cu o cameră photo principală de 5MP, care poate face poze la rezoluție maximă de 2592×1944 pixeli, are autofocus, stabilizator de imagine și alături are un blitz (LED Flash) pentru a face poze la o lumină mai slabă. Telefonul mai dispune și de o cameră frontală de tip VGA, cameră care este foarte utilă pentru video conferințe. Pe partea de senzori telefonul stă de asemenea foarte bine, are senzor de proximitate, accelerometru și compas.

La capitolul conectivitate acest model de telefon dă clasă multor telefon mult mai scumpe decât el. Telefonul vine cu Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, DLNA; bluetooth versiunea 3.0 cu ADP; NFC; micro USB 2.0; conectare la rețele mobile de date 3G+: HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps; EDGE clasa 12 și GPRS: clasa 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 – 48 kbps.

Ceea ce o să vă facă cu adevărat să iubiți acest telefon este durata de viață a bateriei. Se știe că marea majoritate a smartphone-urilor de talia lui nu au o durată de viață a bateriei mai mare de 24 de ore, ei bine acest telefon datorită faptului că vine echipat cu o baterie de 1700mAh ține la o folosire moderată și până la 3 zile. Vă repet, dețin acest telefon de 3,5 luni și îl folosesc foarte intens toată ziua, am pornite servicii de sincronizare în timp real a e-mail-urilor, a rețelelor de socializare: facebook, twitter, skype, YM, pinterest, foursquare și a serviciilor de stocare în cloud: skydrive și dropbox iar pe lângă toate acestea efectiv îl mai și butonez foarte mult: fac poze la toate tâmpeniile, mă joc, browseresc pe net, verific vremea etc. și totuși durata de viață a bateriei este de două zile. În zilele în care o las mai moale după cum ziceam duce bine merci până la 3 zile.

Am uitat să menționez că durata de viață a bateriei este în condițiile în care am Wi-Fi/3G+ tot timpul activ. Mulți spun că dacă oprești Wi-fi-ul durata de viață a bateriei crește, este și normal pentru că traficul de date consumă foarte multă energie. Nu am apucat până acum să testez cam cât poate să tină bateria cu Wi-fi și 3G oprit, adică fără trafic de date.

Ce să vă mai spun despre acest model telefon astfel încât să vă conving să îl cumpărați? 🙂 Telefonul mai are GPS, suport pentru aplicații Flash, Google Maps, Radio, știe să redea filme in format HD fără nici un comentariu și mai o claritate a sunetului foarte bună. Vă puteți juca aproape orice joc pentru Android ICS.

Dacă tot suntem în luna cadourilor și vreți să faceți cuiva cadou acest telefon, sau de ce nu să îl cumpărați pentru voi atunci vă recomand cu încrede să îl achiziționați mai ales că prețul lui este momentan în jur de 800 de lei, eu când l-am cumpărat am dat aproximativ 300 de Euro, dar măcar este original din Korea, verificat la producător.

Update: S-a anunțat oficial update-ul la Android 4.1.2 –  Jelly Bean pentru Lg Optimus L7. Pentru acest model de telefon, update-ul va fi realizat până l-a sfârșitul lunii Martie 2013.

156 Comentarii - “LG Optimus L7”

    • Stefan

      Multumesc frumos. Din punctul meu de vedere chiar a fost o achizitie destul de buna, dupa cum ziceam si in articol sunt foarte multumit de el.

    • Stefan

      Vplay merge brici avand in vedere ca are si player html5 based, youtube merge la fel de bine, altceva nu am incercat.

  1. lavinia

    Am acelasi telefon,doar k am o problema mare..pe langa lag-uri,nu pot spune nici ca ma tine bateria.o zi,atata tot.si vreau sa stiu daca u l-ai formatat cand l-ai cumparat.merci!

    Răspunde
    • Stefan

      Nu i-am formatat bateria pentru ca la bateriile din generatiile acestea noi nu mai exista conceptul de formatare.
      In alta ordine de idei esti sigura ca telefonul e original si ca nu e vreo replica, l-ai verificat pentru originalitate pe site-ul celor de la LG? Uite de exemplu am auzit la unii ca li s-a zgariat ecranul, ceea ce nu e normal pentru ca e sticla rezistenta la zgarieturi, in cazuri precum acesta e clar ca telefonul nu e orginal.

  2. Catalyn

    Foarte interesant articolul de aici 🙂
    Mi-am cumparat si eu de curand un LG Optimus L7 si pana in momentul de fata sunt multumit de el . Dar am o mica nelamurire … l-am luat de la Vodafone si a venit direct cu Android 4.0.3 ICS . Din cate am citit si din ce am auzit la prieteni care folosesc de mult timp Android , ICS este o porcarie . Jelly Bean ii este net inferior .
    Am o problema cu telefonul si multi spun ca din cauza versiunii de Android este ( ICS), la 2-3 zile se inchide aiurea .
    Altii spun ca nu este de la Android si ca trebuie sa dau un restart pe zi , ca sa mearga bine telefonul .
    Te intreb pe tine pentru ca folosesti de mult timp telefonul si poate ai idee … 😕
    Multumesc !

    Răspunde
    • Stefan

      Multumesc pentru apreciere. Android 4, ICS, nu este o procarie, fata de versiunile anterioare de Android vine cu foarte multe plusuri, cel mai mare plus este ca aduce o imbunatatire la durata de viata a bateriei, dar si la gestionarea memoriei. Citeste opiniile unor oameni avizati in domeniu, vezi GSM Arena etc. si o sa-mi dai dreptate. Legat de problema pe care o ai tu cu restartul fortat, sincer nu stiu ce sa iti spun, nu m-am lovit de un astfel de inconvenient, nu ai vreo aplicatie care ruleaza in background si care sa iti faca probleme? Un restart fortat poate fi cauzat si de incalzirea excesiva a device-ului… verifica oricum ce aplicatii ruleaza in bacakground, daca nu-i dai de cap du-l la garantie pentru ca nu este ceva normal.
      Eu i dau cate un restart cam odata pe saptamana si se vede automat o imbunatatire a modului de functionare…
      Nu bag mana in foc, dar am impresia ca saptamana asta s-a lansat update-ul la Jelly Bean pt LG L7, din pacate inca nu m-am intors din concediu ca sa pot verifica upgrade-ul asta, dar am vazut o notificare… Daca ai parte de o conexiune wi-fi verifica te rog acest update, poate imi zici si mie daca intr-adevar este 🙂 Merci.

    • Ciinaru Daniel

      Salut, aceeasi chestie o patesc si eu, mi se opreste telefonul singur, daca il las pe birou, se opreste, tot la fel, este cumparat de la vodafone, si tot cu versiunea 4.0.3 ICS. deci cel mai bine este sa-i dam noi un restart pe zi, dimineata, ca sa nu se mai opreasca in timpul zilei

  3. Catalyn

    Da , a fost o actualizare pe care am facut-o ( Wifi ) , in jur de 30 Mb .
    Imi apare versiunea 4.0.3 simplu la Despre telefon – Versiune Android .
    Unde pot verifica daca este Jelly Bean ?
    Mai ai cateva sugestii ?
    Aplicatii utile pentru acest telefon si alte „tips”-uri utile 🙂

    Răspunde
    • Stefan

      Daca ar fi fost JB ar fi trebuit sa fie afisat Android 4.1, vezi daca nici dupa un restart nu se actualizeaza totusi.
      Legat de aplicatii utile vezi ca am un articol pe blog, neaparat un task manager, si depinde pt ce folosesti tu telefonul iti poti instala diverse aplicatii de productivitate, uite eu de exemplu iti raspund acum de pe telefon din aplicatia pentru Android a wordpress-ului. 🙂
      Banuiesc ca orice din lista iti poate fi de folos: Winamp, facebook, instagram, gmail, barcode scaner, Chrome etc. oricum vezi articolul de pe blog, acolo enumar multe aplicatii utile pt Android.

  4. Catalyn

    Nu , nu a aparut 4.1 pana acum . Sper sa apara cat mai curand sa ma lamuresc cu problema opririi telefonului .
    Eu am o chestie numita „Gestionarul aplicatiilor” , de unde pot opri aplicatiile .
    Tu ai ceva in plus , sau nu ai primit asa ceva cand l-ai cumparat?
    Poti face printscreen ? Ce taste folosesti?

    Răspunde
    • Stefan

      Legat de Task Manager, eu l-am luat din Google Play, cel care avea rating maxim 🙂 Pentru printscreen ai nevoie tot de o aplicatie din cate stiu eu, alta solutie sincer nu stiu.

  5. VASILE

    Buna ,
    De curand am achiztionat si eu L7 (original corea) si ok super ok, pt ce a, nevoie si rapiditate la aplicatii aplicatii multiple cum spunea mai sus stefan….

    Răspunde
    • Stefan

      Apasa butonul „Apps” si te va duce in meniul telefonului unde gasesti toate aplicatii instalate in telefon. Gaseste icoana aplicatiei de meteo, tine apasat pe ea pana iti pare desktop-ul telefonului iar cand a aparut „elibereaza” icoana pe desktop.

  6. Catalyn

    La Samsung S2 exista o functie a telefonului gen „who’s calling” , se gaseste din cate stiu la Widgets , fiind numita „Voce” .
    La L7 poti face ceva sa-ti spuna cine te suna?

    Răspunde
  7. Soryn

    Si cum pot afla daca telefonul LG Optimus L7 este original sau nu numai ca trebuie sa scrie sub baterie „Made in Korea” sau ce ar mai fi diferit ca el sa fie original?

    Răspunde
  8. Ciprian

    Mai exact poti spune unde pot verifica daca este original sau nu. Ca am intrat pe site am inregistrat produsul dar nu e nimic prin care sa aflu.

    Răspunde
  9. Catalyn

    Sunt sanse sa apara anul acesta Jelly Bean 4.1 pentru LG Optimus L7?
    Am citit pe facebook si utilizatorii de LG , in special de smartphone-uri se plang ca cei de la LG nu fac update-uri …

    Răspunde
    • Stefan

      Am cautat si eu pe net informatii despre upgrade-ul la Jelly Bean dar din pacate nu am gasit nici o data concreta cand va fi disponibil acest upgrade.

  10. tete

    Am si eu acest telefon de 3 zile si din nefericire bateria tine destul de putin……..asta e un defect de la mine din telefon..sau asa tine bateria la acest model in general ?

    Răspunde
    • Stefan

      Chiar daca mai sunt si lucruri care te-ar putea dezamagii la telefonul LG Optimus L7, in mod clar bateria nu ar trebui sa fie unul dintre ele. Cat de putin te tine si in ce conditii de folosire?

  11. Cipi

    Detin si eu tel acesta din luna dec 2012, l-am achizitionat de la vodafone. Totul arata bine doar ca am probleme destul de mari in sensul ca atunci cand vreau sa apelez o persoana din agenda sau din jurnal apas tasta de apelare si in modul offline trebuie sa astept 1-3sec sa apeleze, iar in modul online 3-15 secunde. Daca scot telefonul din modul stand-by, se sincronizeaza aplicatii gen mail si retele sociale si in acel timp telefonul se misca cu viteza melcului. La inceputul lunii februarie l-am trimis la garantie din cauza acestor probleme, a fost resoftat, dar degeaba ca merge la fel ca inainte, singurele schimbari fiind ca nu isi mai da restart, si cateodata camera foto se inchide dupa primele 2 poze. Inainte am avut un optimus one care functiona impecabil cu romul original, dar era destul de limitat la aplicatii din cauza proc de 600 MHz. In schimb pe acela l-am rootat, apoi am pus un custom rom numit icysnap(bazat pe ics de la optimus l5), am marit viteza proc la 800MHz si functiona fara repros. In schimb cu l7 nu stiu ce sa fac. Daca il trimit din nou la garantie il vor resofta din nou si gata. Si sunt sigur ca tot la fel de prost va merge. Ce altceva as putea face avand in vedere ca nu cred ca imi schimba telefonul? Multumesc

    Răspunde
    • Stefan

      Cipi, țin să cred că telefonul pe care îl deți tu ARE o problema hardware (cel mai probabil) ori are multe aplicații care au fost instalate la voia întâmplării și lăsate cu toate setările pe default. Până și la calculator mai scoți aplicații din startup pentru ai crește performanțele, la fel trebuie să te gândești și la telefon. Sfatul meu este să-i pui update-urile la zi pentru toate aplicațiile și inclusiv pentru Android apoi să verifici ce aplicații se sincronizează automat, etc, umblă și tu la setări și mai redu din ele pentru că sigur sunt multe și asta categoric duce la moartea telefonului.

      Faptul că telefonul se închide în timp ce faci poze, categoric este o problemă hardware. Eu cu al meu am făcut muuulte poze, de ordinul miilor până acum. Am făcut poze și mai bune și mai proaste dar nu s-a închis niciodată. Pentru faza cu delay-ul la apelare am avut și eu această problemă doar că aveam 3 aplicații prin care puteam efectua apelul: aplicația telefonului, Skype-ul și YM-ul, iar dacă nu aveam setat default ca fiind app-ul telefonului atunci într-adevăr întârzia și aștepta să vadă dacă nu vreau să aleg una anume din cele 3. Am setat ca default aplicația telefonului și am scăpat de această problemă. Și ca un mic bonus pentru ca aplicația de apelare să se miște mai bine, încearcă să ștergi call log-urile cât mai des, am observat că în momentul în care în listă sunt mai mult de 10 înregistrări, pur și simplu aplicația de apelare se mișcă cu viteza melcului. Am mai vorbit cu cineva care are alt model de telefon cu Android ICS și am înțeles că are aceeasi problemă cu call log-urile.

      Baftă și te aștept cu noutăți 🙂

  12. Ovidiu L7

    Salut! Este un telefon de durata lunga:? Ar merge bine chiar si dupa 2 ani findca doresc sa -l achizitionesc si sa stau cu el in buzunar 2 ani .

    Răspunde
    • Stefan

      Nah, având în vedere că telefonul LG Optimus L7 a fost lansat pe piață în luna mai 2012, nu pot să îți spun daca o duce sau nu 2 ani 🙂 Eu sper să se miște la fe de bine și după 2 ani…

  13. Catalyn

    @Ovidiu daca iti cumperi a 2 a generatie a acestui telefon , LG L7 II sigur nu o sa ai probleme , asa ar fi normal .
    Eu unul nu sunt multumit de procesor , single core fata de dual core la a 2 a generatie . Este o diferenta foarte mare .

    Răspunde
  14. Catalyn

    Din punctul meu de vedere , daca ai bani si vrei sa ai acel telefon 2 ani de zile , iti recomand cu caldura LG L7 II :
    http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_ii-5275.php
    De ce?
    In primul rand sistemul de operare , vine direct cu Jelly Bean . Pe mine ma dispera chestia asta la telefoanele bazate pe Android , am si motivele mele . Am vazut cum merge un telefon cu ICS si un telefon cu JB .
    In al 2 lea rand , camera de 8 mpixeli .
    Nu prea poti face comparatie asa buna intre cele 2 telefoane , L9 dispunde de anumite de anumite caracteristici pe care LG L7 II nu le are . Dar tind sa cred ca un display de 4.3 inchi este perfect la un telefon . Ce urasc la L9 este display-ul , il consider foarte mare , deja nu prea mai este telefon … ai nevoie de 2 maini cateodata sa il manevrezi 🙂

    Răspunde
  15. Cipi

    Stefan, am dezactivat aplicatiile vodafone preinstalate, am dezinstalat apl yahoo meteo, care oricum pt Lugoj nu gaseste, si acum telefonul functioneaza mult mai bine. Call log-ul se face in 1 secunde, indiferent de mod, online sau offline. Inclusiv camera foto nu se mai opreste. Am contactat vodafone si firma de service pt ultima versiune v10k care nu este si pt vodafone, ci doar simpla. Raspunsul lor a fost ca daca instalez aceasta versiune, chiar fara rootarea telefonului, duce la pierderea garantiei, chiar daca se va strica o componenta hardware. Concluzia mea este ca personalizarea softului de catre furnizori duce la probleme de functionalitate ale aparatelor, mai ales ale celor cu procesoare single core. Parerea mea este ca trebuie convinsi cumva operatorii sa lase softurile asa cum sunt.

    Răspunde
    • Stefan

      Cipi, mă bucur că ți-ai rezolvat problema. Legat de personalizarea softului de către operator, această problemă nu cred că o să fie rezolvată vreodată pentru că implică prea multe chestii de marketing. Tu crezi că pe ei îi interesează cât de repede îți merge ție telefonul? Evident că nu, dacă nu merge bine tu o să zici că producătorul telefonului e tâmpit, nu operatorul. Tocmai din considerente precum acestea am preferat să îmi cumpăr telefonul la liber, cu soft curat etc și cu garanția e că e original.

  16. ALinn

    Salut am si eu un L7 si as vrea sa-i pun torta(flash) cand te suna cineva palpaie blitzu ca la iphone stie cineva ?

    Răspunde
  17. Andrada

    Buna! Am si eu acest telefon si sunt foarte multumita de el. Insa o singura mica „nemultumire” am fata de el. Jocurile (gen temple run, temple run 2, subway surfers si altele de acest tip) merg sacadat. intrebarea mea este de ce? ma gandeam ca poate din cauza cum l-am scapat odata neintentionat pe jos, unii mi-au spus ca poate merge sacadat si din cauza soft-ului, iar altii mi-au spus ca ori trebuie actualizat soft-ul ori androidul! Mi-ai fi de mare ajutor daca mi-ai spune ce sa fac! multumesc! 😉

    Răspunde
    • Andrada

      inca ceva: daca l-am scapat si s-a zgariat, chiar foarte foaret foarte putin,e inobservabil, dar se simte putin cand dai cu unghia, inseamna ca e replica/fake? Are gorilla glas..deci nu ar fi trebuit sa se fi zgariat,nu? astept parerea ta!

    • Stefan

      Bună Andrada, jocurile de cre vorbești sunt niște jocuri construite pentru telefoane cu o configurație mai puternică, cel puțin un procesor dual core și cam 1Gb de RAM. Spre exemplu dacă te uiți in recenziile la Template run 2 de pe Gplay o să vezi că e cineva cu un telefon cu procesor dual core și cu 768 MB de RAM și tot se plânge că acest joc îi merge foarte greu. LG L7 după cum bine ști are procesor single-core și doar 512 Mb de RAM. Dacă totuși vrei să te joci în continuare aceste jocuri atunci oprește toate celelalte aplicații care rulează în background, astfel vei avea la dispoziție mai multe resurse. Btw, cine ți-a spus spus despre soft nu prea avea dreptate, poți să ai orice soft dacă nu ai resurse mai multe, atunci degeaba.

      Legat zgârietura de pe ecran, ea nu ar fi trebuit să apară dacă ar fi Gorilla Glass, al meu de jumătate de an încă nu are nici cea mai mică zgârietură și îl port în buzunar lângă chei și mărunțiș, uneori. Întră pe site-ul de la LGși înregistrează-ți telefonul după codul IMEI și așa ai cel puțin o mică idee dacă e original sau nu. Codul IMEI îl poți obține formând numărul *#06#. Mergi la System Settings -> About Phone și ce îți apare la Android Version? dacă e ceva cu root@Android – orice alt mesaj custom e clar că telefonul e fake. De unde ți-ai cumpărat telefonul?

  18. Andrada

    Telefonul este luat pe abonament de la Vodafone. Iar acolo la System Settings la Versiune Andriod imi scrie doar 4.0.3.

    Răspunde
  19. Andrada

    L-am luat pe abonament de la Vodafone ( deci sansele sa fie fake , ma gandesc, sunt minime). Iar acolo la Versiune Android imi scrie doar 4.0.3 … atata tot. Iar pe site-ul Lg am cautat vreo 3 ore si tot nu am gasit unde as putea introduce codul acela IMEI.

    Răspunde
    • Stefan

      In condițiile de față nu cred că ai un telefon fake. Faptul că scrie Android 4.0.3 și nu un alt mesaj custom iti spune clar ca telefonul e cât se poate de orginal. Chiar și așa nu îmi explic cum de s-a produs o zgârietură pe display de la o simplă căzătură… 🙂 Uită-te și tu pe youtube la niște teste de Gorilla Glass și o să vezi că nu se deteriorează așa ușor.

  20. Andrada

    Nu a fost o caazatura oarecare, a fost o cazatura”dura”, oricum pentru zgarietura nu-mi fac griji, am inceput sa-mi fac griji cand nu mergeau jocurile cum trebuie si apoi am inceput sa cred ca poate si din cauza la cazatura merg asa. Insa m-am lamurit! Telefonul nu e fake, am inteles intr-un final de ce merg jocurile asa , iar data viitoare voi avea grija sa nu-l mai scap. Multumesc!
    Btw, imi opresc aplicatiile cu Advanced Task Kiler… eu spun ca e cat de cat bun!

    Răspunde
  21. Catalyn

    Am avut 2 luni de zile folie protectoare , una foarte ieftina , ceva gen 20 de lei .
    Dupa astea 2 luni a ajuns in ultimul hal , zgarieturi peste zgarieturi , bule de aer din ce in ce mai mari 😕
    Voi aveti asa ceva pe el? Chiar daca are Gorilla , totusi ma gandesc ca nu strica o folie protectoare , atata timp cat arata bine si nu altereaza calitatea display-ului 😕

    Răspunde
    • Stefan

      Eu am dat jos folia după primele 2 minute de folosire. 🙂 Pe urmă mi-am cumpărat o husă de pe ebay, husă la care am primit cadou două folosii și un stilus dar nici pe alea nu le-am folosit. Ai dreptate, o folie protectoare nu strică niciodată atât timp cât nu are bule și nu este zgâriată. Eu zic să nu îți faci griji pentru zgârieturi și renunță la folie dacă te incomodează. Al meu până acum nu are nicio zârietură și în buzunar l-am ținut pe lângă multe chestii…

  22. Cipanu

    Salutare,detin si eu un telefon Lg optimus L7 si l-am cumparat acum vreo 10 zile…in primele zile am fost multumit de el insa ieri mi s-a blocat de 5 ori in 5 ore:| oare din ce cauza sa fie?am facut acum update soft….o versiune de 34 mb mi se pare..insa tot la fel este…oare din ce sa fie?

    Răspunde
  23. horatiu

    Problema ta poate fi si din cauza aplicatiilor instalate , va zic sa aveti grija ce instalati pt ca si aplicatiile de pe Google Play au erori ….

    Răspunde
  24. Cipanu

    Si cum rezolv aceasta problema? Crezi ca noul update care va aparea peste cateva zile va rezolva aceasta problema? Si bateria nu ma tine mai mult de o zi,desi vad ca pe foarte multi ii tine chiar 2 zile.

    Răspunde
    • Stefan

      Da-i un factory reset, fa-i din nou update-urile iar pe urma instaleaza doar aplicatii din Google Play. S-ar putea sa ai instalata vreo aplicatie handicapata dar cel mai sigur e factory resetul si pe urma repune totul cu grija.

  25. Cipanu

    L-am resetat, inclusiv cardul si sa speram ca nu se va mai bloca. O problema o am si cu bateria care se descarca intr-o zi. Am luat tot felul de aplicatii,insa vad ca nu prea se rezolva nimic, desi, am totul la minim: luminozitate 5%, fara sunete de taste, wi-fi activat doar cand am nevoie si toate celelalte pe minim. Si totusi bateria scade foarte mult.

    Răspunde
    • Stefan

      Aplicațiile de care zici tu, nu fac mai mult decât să consume și ele baterie. Dacă vrei să faci diferite setări care să crească durata de viață a bateriei, atunci fă-le cu mâna ta. Sfatul meu este să lași bateria să aibă câteva cicluri de încărcare, normale iar după aceea vei vedea de ce este în stare cu adevărat. Poate acest articol despre cum să crești autonomia bateriei, îți va fi de folos.

  26. Cipanu

    Cred ca o greseala am facut din prima cand l-am cumparat.L-am descarcat si l-am lasat de 3 ori la incarcat cum se facea pe vremuri….:| cate 12 ore chiar si mai mult..apoi iar il descarcam…si iar lasam 12 ore…de vreo 3 ori…se poate sa fie o greseala?

    Răspunde
  27. Catalyn

    @Cipanu Ce vrei tu sa spui este ca ai incercat sa formatezi bateria , cum se facea acum 4-5 ani la telefoanele noi cumparate?

    Daca prin descarcat vrei sa spui „baterie consumata” , de ceva timp , la telefoanele noi cumparate nu mai trebuie sa le formatezi bateria .
    Nu cred ca influenteaza asa mult ca ai lasat de 3 ori cate 12 ore telefonul la incarcat , ajunge pur si simplu la 100% si se opreste .

    Eu personal am observat o diferenta , cand lasam telefonul 1-2 ore si cand il lasam o noapte ( 8-9 ore ) .
    Bateria se consuma mai greu in cazurile cand il lasam o noapte , prin „mai greu” vreau sa zic o diferenta de 5-10% autonomie .

    Răspunde
  28. Cipanu

    Da…asa am facut cum se facea acum 4-5 ani…insa la L7 imi scade foarte repede bateria…nu am ce sa-i fac…vad ca pe altii cu Wi-fi activat si trafic pe el intruna tot nu le scade bateria ca mie..

    Răspunde
  29. marian

    am un lg p700 am incercat sa fac o actializare de software si imi spune ca aparatul nu este inregistrat.ce sa fac,am versiune de android 4.0.1 este fack sau original,multumesc

    Răspunde
    • Catalyn

      Citeste te rog mai sus , o sa vezi ca s-a spus cum verifici daca este original sau nu produsul cumparat de tine .
      Mersi!

  30. Catalyn

    @Cipanu Umbla la luminozitate , eu o tin la 10-11% . Atunci cand sunt afara si este soare puternic , o schimb la 40-50% , dar in mod normal 11% .
    In plus ca ma dor ochii daca ma uit la un serial si tin luminozitatea mare .

    + ca am setat Economia de energie sa porneasca la 30% .

    Răspunde
  31. mede

    am avut si eu un lg p700..l-am primit in august..cred ca e varianta originala…si la fel ..se ducea bateria imediat……prijn septembrie ..am instalat o varianta mai nou de kdz..asa se numeste firmawerul…l-am rootat…si am dezinstalat toate tampeniile alea de programe inclusiv google si maps..si am instalat copilot ca mapsu manca din rami mereu …si gata baetria e ok…instalati cu kdz updater..parca…. e un fel de odinu de la samsung…acu merge destul de smooth ….treaba cu garantia e relativa..ii poti da unroot dupa…si oricum nu se brikuiel g-ul e deja de notorietate se rezolva repede si usor…un l3 era mort si cu adb sau ceva de genu s-a rezolvat in 2 minute..vedeti si voi tutoriale….e singura solutie…imi pare ciudat sa asteptati jelly bean si sa va tina bateria mai mult..de regula ldupa un un astfel de upgrate bateria o sa tine mai putin..singura exceptie e update-ul de la galaxy note 1…deci faceti ceva…nu asteptati

    Răspunde
  32. Cipanu

    mede…de abia l-am cumparat,nu-mi prea permit sa-l stric…mai ales ca nu stiu sa rootez…dar se invata dar totusi nu ma risc…si pentru Catalyn…eu luminozitatea o tin la 5%:)) in 24 de ore bateria e terminata:D totusi cam putin..insa pe timp de noapte..daca nu umblu de abia se duce 3% in 5-6 ore aproximativ

    Răspunde
    • Stefan

      Pe site-ul celor de la LG trebuie să îți faci cont și acolo ai posibilitatea să înregistrezi orice device marca LG. Legat de bateria la 4xHD, să nu ai prea multe așteptări având în vedere configurația pe care o are.

  33. PAUL

    Mie nu mia mai venit updateul de JB dar i-am dat un upadate in 16 martie dar nu imi arata android 4.1 imi arata tot 4.0.3.Nu stiu de ce nu vine!!

    Răspunde
  34. Dan

    Salut loome. Eu am facut update la lg optimus l7 p700 manual(4.1.2 jb). Softul este original si este foarte usor de facut. Daca vreti softul si instructiunile postati aici si pun tot. Se misca bestial si nu am dat wipe…la aspect nu sunt prea multe modificari.

    Răspunde
  35. Pishky

    Am achiziționat și eu telefonul acesta zilele astea și nu rezistă bateria nici 12 ore… îmi folosește prea mult din ram( peste jumătate) când nu am nici o aplicație deschisă… ce ar trebui să îi fac ca să țină și bateria mai mult :)???

    Răspunde
    • Stefan

      După câteva cicluri de încărcare abia poți să-ți dai seama cât de va ține cu adevărat bateria. Faza cu consumul excesiv de memorie RAM se datorează Android-ului, mănâncă cât poate :)) mie din 512MB îmi ia în jur de 300MB atunci când nu am nici o aplicație deschisă. Singurele sfaturi îmbunătățirea performanțelor bateriei is astea de aici. Dar nu uita că până se stabilizează consumul de baterie dureaza cam 2 săptămâni de utilizare…

  36. Marius

    Salut Stefan,
    Am citit raspunsurile tale si vad ca esti foarte bine documentat. As vrea sa achizitionez telefonul si ti-as fi recunoscator pentru o opinie. Am retinut ca ai cumparat telefonul liber, nu de la un operator. Ai putea sa spui de unde? Mie mi-au atras atentia cei da la yourphone.ro, care sunt singurii care dau certificate de garantie de la producator si service la reprezentanta si au preturi foarte bune. Ei spun ca au telefoane originale fabricate in Koreea si nu am gasit clienti nemultumiti pe forumuri. Deoarece nu am achizitionat telefonul, nu consider ca fac reclama si astept o opinie, nu un sfat. De asemenea daca cineva a cumparat da la yourphone as fi recunoscator daca ar posta despre verificarea originalitatii produselor.
    Multumesc

    Răspunde
    • Stefan

      Salut Marius,

      Cei de unde am cumpărat eu telefonul din păcate nu mai aduc de pe stocuri de Koreea, și-au schimbat furnizorul bla bla, ideea e că au doar stocuri chinezești (nu ți-aș recomanda așa ceva, bateria slabă etc.). Ca un sfat prietenesc, eu ți-aș recomanda să-ți cumperi LG OPTIMUS L7 de la emag.. Nu vreau să fac reclamă sau antireclamă nimănui, dar gândeștete că 50 de lei la preț pot face dovada seriozitate și originalitate pentru telefon.

      Dacă mai ai alte întrebări nu ezita. Baftă.

  37. bizu

    Buna,am instalat o aplicatie pe tel,ceva cu instructiuni de lupte si cred ca o vrut sa se faca un update si eu nu am net pe tel,si acum imi apare ca se descarca in stanga sus si nu mai pot scoate aia de acolo si imi apare „army combatives fm 3 25.150” ce sai fac? 😀

    Răspunde
    • Stefan

      Trage in jos de partea de sus a ecranului (slide) si acolo iti vor apărea toate notificările. Pur și simplu da-i clear – va șterge toate notificările de acolo. 🙂 Baftă. 🙂

  38. bizu

    exact astai problema,pentru ca nu merge asa ca asta stiam,imi apare ca se descarca acolo la notificari si nu pot sterge,si daca dau pe descarcare ma baga pe google play si nu am net

    Răspunde
    • Stefan

      Hai măi că nu se poate! De fiecare dată când dai restart îți curăță notificările. Mergi la managerul de aplicații da-i uninstall iar poi restart și fără dar și poate trebuie să dispară mesajul de acolo.

  39. bizu

    de asta zic cai foarte ciudat deja is panicat:)),nu dispare nicicum apare ca se descarca,si daca dau pe el ma trimite la google paly si acolo imi da eroare pt ca nam net,si aplicatia la care se face updateu am dezinstalato

    Răspunde
  40. bizu

    te rog ma poti ajuta,l-am mai resetat odata si nu as mai vrea sa-l resetez inca odata cum as putea afla parola? 🙁

    Răspunde
  41. Andrada

    Buna. Mai am o intrebare in legatura cu mb-tii. Lunar am 600 de MB si mi se consuma foarte repede [ chiar daca atunci cand nu-l folosesc inchid conexiunea de date ]. de exp, intr-o zi am stat 2 ore jumate 3 si mi s-au consumat cam 100 MB , e normal? cineva mi-a spus ca „asa sunt smartphone-urile: mananca foarte repede MB-tii”

    Răspunde
    • Stefan

      Andrada, cel mai probabil faci așa mare trafic de date pentru că ai aplicații care rulează în background și fac trafic de date. Una dintre ele poate fi Dropbox-ul, dacă ai dat să sincronizeze automat toate pozele făcute cu camera telefonului atunci fă și tu un calcul – o poză are aproximativ 1MB x nr de poze făcute… 🙂 Pentru a evita consumul excesiv trebuie să oprești sincronizările automate. Chiar și așa 100MB într-o zi e foarte mult, ceva e suspect rău de tot, ești sigură că nu ai fost trasă în țeapă de operator? 🙂

      Uitasem o chestie, nu ai cumva pornit hotspot-ul? adică telefonul tău oferă acces la net prin wireless laptopurilor etc. Asigură-te că e oprit hotspotul. Pentru alte intrebări și nelămuriri, nu ezita…

    • Andrada

      Buun. si cum opresc aplicatiile din background? la faza cu sincronizarile m-am dus la accounts & sync si am dezactivat toate sincronizarile. iar la fotografiile din galerie ..am intrat la setari iar acolo am bifat sa Sincronizeze doar cand am wifi.
      Dropbox-ul? Hotspot-ul? unde le gasesc? :))) probabil cum il am setat pe romana nu-mi dau seama… Astept parerea ta!

  42. Elena

    Buna! as dori si eu sa achizitionez un lg 7 si as vrea sa te intreb daca pot instala pe el programele Skype, sau Yahoo messenger. Bineinteles sa si functioneze. 🙂

    Răspunde
    • Stefan

      Elena, să nu îți faci griji în privința lor, merg foarte bine. Toate aplicațiile enumerate aici, îți merg fără probleme.

  43. PAUL

    Eu pana la urma miam instalat jelly bean pe l7 direct de pe siteul vodafone ii oficial si imi merge super bine + ca am salvt garantia!!!

    Răspunde
  44. Marius

    Salut Stefan,

    Multumesc pentru sfatul de a nu achizitiona decat un LG L7 fabricat in Koreea. Asa am facut si pot sa spun ca sunt foarte multumit.Telefonul este fabricat in Koreea si am avut ocazia sa fac comparatie cu acelasi model fabricat in China si modul cum functioneaza, chiar si cu mai multe aplicatii deschise in acelasi timp este, cel putin pana acum, ireprosabil. Nu l-am luat de la eMag, desi fac cumparaturi de la ei. Nu l-am luat de la eMag, ci l-am luat cu un pret chiar mai bun. Dar am cautat mai mult de o saptamana.
    Inca o data multumesc!
    Acum problema mea este urmatoarea: telefonul il foloseste fetita mea. Pentru mine, mi-au atras atentia urmatoarele telefoane: Samsung Galaxy S3 Mini 8GB I8190, Samsung Galaxy S Advance I9070, Samsung Galaxy ACE 2 I 8160 sau eventual Sony Xperia J.
    Multumesc pentru orice opinie exprimata.

    Răspunde
    • Stefan

      Mă bucur că ți-a fost de ajutor sfatul meu si ca ti-ai gasit un telefon bun. Legata de cealalta alegere eu unul aș merge pe Samsung Galaxy S3 Mini 8GB I8190, scuza-mi expresia dar se pi** cu jet pe restu. 🙂 Nah acuma depinde si de banii pe care esti dispus sa-i investesti pentru noul telefon, oricum cred ca Sony Xperia J ar cam trebui sa-l stergi de pe lista, L7 e mai bun decat el. Baftă să-ți găsești un telefon pe plac!

  45. BoDo

    Salut am citit toate comentariile tale dar vin cu o intrebare suplimentara. Daca ii instalez un card de memorie aplicatiile ce le descarc din magazin play se pot instala pe card pentru a nu incarca foarte mult memoria interna care nu este foarte mare? Cand instalezi un program nu iti adreseaza intrebarea unde vrei sa il instalezi.

    Răspunde
    • Stefan

      Nu, din păcate nu ai această opțiune! Tot în memoria telefonului trebuie instalate aplicațiile. Dar 2GB ar trebui să îți fie arhi-suficienți pt așa ceva. 🙂

  46. Adrian

    Eu am cumparat acest telefon de la Vodafone Romania. Am 4.0 Ice Cream Sandwich si are lag cam mereu, si am sters toate aplicatiile instalate, i`am dat de cateva ori si resetare din fabrica, la inceput mergea bine, dar dupa iar mi se misca prost, mai ales cand am Wi-fi activat. Ma poti ajuta, cam ce as putea sa ii fac sa se miste fara lag ? Multumesc ! 😀

    Răspunde
  47. ionut

    salutare salutare miam achizitionat cam de reo luna si ceva acest telefon LG OPTIMUS L7 in primele sapt mia mers foarte bine dar acum de vreo sapt si ceva imi face figuri adica , cind ma suna cineva mi se blocheaza si nu pot raspunde nici intrun fel in acelasi timp soneria care imi suna mi se intrerupee nu stiu de la ce aveti careva vreo ideee si cum pot sa face sa nu se mai blocheze? multumesc

    Răspunde
  48. alex

    Bunaziua,am o intrebare legata de l7-ul meu? Il am din ianuarie 2013 mergea bine chiar ecelent dar de acum doua luni chiar si in aceat moment il pun undeva se inchide si reporneste si chiar mai rau uneori cam de 5 ori pe zi se inchide complet si trb sa ii scot bateria dupa care sa o introduc din nou in telefon si sa il deschid si uneori chiar ai la intervalul de 20-30 minute e enervant… Daca imi poti da un sfat ce sa ii fac ca sa nu mai imi faca asemenea probleme… sau o aplicatie care sa poata interveni stiu eu? Multumesc anticipat.

    Răspunde
  49. alex

    Inca ceva daca ii dau upgrade la soft la jelli bean sar putea sa imi opreasca conexiunea la internet zic asta pt. Ca am un s3 care avea isc si i-am dat actualizare la soft si are 4.1.2 dar conexiunea de internet sa ars n mai merge sa folosesc traficul de pe mobil deloc pe s3. ..in privinta la l7 imi poti da un sfat legat se soft

    Răspunde
  50. Florin

    salut…scz dak va deranjez dar vreau sa imi raspunda si mie cv l urmatoarele intrebari : astazi d p la amiaza telefonul meu (lg p700) nu mai primeste semnal si nuj dc..nici cand dau sa imi caut reteaua imi spune eroare de conexiune..care este motivul.? i.am facut si resetare din fabrica si nimic 🙁 …facand o paranteza si poate va ajuta asta, acum ctv luni l.am decodata cu IME si ma gandesc ca i.am afectat cv 🙁 dak e cv se poate face cu garantia sau nu mai e valabila :D…ms >:D<

    Răspunde
  51. cristi

    Salut. Am si eu un Optimus p700 si nu mi functioneaza netul cu o cartela reincarcabila cosmote frog. Am inteles ca mi ar trebui o aplicatie speciala pt asa ceva. Ma poate ajuta cineva cu asa ceva?

    Răspunde
  52. cristi

    Si inca un lucru pe care la am citit mai sus . C toate aplicatiile oprite gen gps sincronizare si celelalte dracii si vorbit cu el vreo 2-3 ore bateria ma tine o saptamana.Incarcarea io fac fix la o sapt in fiecare dumineca seara .
    Tel al am din decembrie2012

    Răspunde
  53. adrian

    stefan poti sa ii dai mai multe detalii despre telefonul lg l7 optimus te rog ca nici nu pot sa bag fisiere de pe laptop pe el prin cablu de date nici sa vad posturi tv online

    Răspunde
    • Stefan

      Ca sa poți trasmite fișiere din laptop în calculator trebuie să ai instalat programul LG PC Suite, cel de pe CD-ul cu care a venit telefonul. Citește din cartea cu care a venit telefonul pentru că îți spune pas cu pas ce trebuie să faci. Dac vrei să instalezi diverse aplicații din marketul de la Google, da ai neapărat nevoie de un cont de gmail, e foarte simplu să-l faci, intră pe gmail.com. Succes!

  54. Șerban

    Draguță descriere . Dar la mine nu e deloc așa . Adică baterie mă ține cam o zi . Nu imi redă videoclipuri fullhd . Se blochea aiurea , aplicatiile se opresc fara nici un motiv . Merge sacadat. Abia astept sa ma scap de el.

    Răspunde
    • Stefan

      Șerban, am scris acel articol în urmă cu ceva timp și încă îmi mai păstrez aceeasși opinie despre acest telefon. Nu înțeleg de ce la tine se comportă așa, în ce țară e fabricat?

  55. ana maria

    am verificat telefonul si la about phone e o versiune de android 4.3. iar telefonul e cumparat de la vdf. e sigur ca are gorilla glass?am husa la telefon si chiar as renunta la ea ca arata ca o „caramida”.
    mi se bloca si mie apelul, am sters call log-ul si sa vad daca mai trebuie sa astept pana se apeleaza.

    Răspunde
    • Stefan

      Are gorilla glass, dar gândește-te că marginea de pe lângă display e din plastic șamd… fără husă o să se distrugă urât de tot.

  56. ALINA

    Buna ziua!
    Prietena mea are o problema, mica la prima vedere, dar avand in vedere ca nu suntem in pas cu tehnologia, nu reusim sa o rezolvam. Poate ma ajuta cineva! Are un LG, ultima varianta, cu Android si cu de toate. Nu reusim sa afisam numerele de telefon la contactele noului telefon LG.
    Aidca:
    1) Am transferat numerele de tel din telefonul vechi pe cartela, (nr. care erau stoacte in meoria telefonului vechi (Nokia) si nu pe cartela,)
    2) la introducerea cartelei in telefonl Lg nu ne apar nr de telefon

    Cum sea activeaza „memoria in uz pe cartela” la un Lg?
    Multumesc!

    Răspunde
  57. Ioan Cristian

    Buna ziua. Imi spune si mie cineva care este diferenta dintre Lg L7 P700 si Lg L7 P705 ? Multumesc frumos.

    Răspunde
    • Stefan

      Iar mai jos în acea listă ar trebui să apară și off. Dacă ai făcut uppdate la Jelly Bean, atunci nu mai poți opri sunetul la cameră. Singura opțiune pe care o ai este să dai volumul mai mic.

  58. ionnuut

    salut am o problema cu lg l7 , am facut update-ul la jelly bean , facut in service pt, ca nu imi aparuse notificare , si de atunci am o problema cu ram-ul , deci imi raman vreo 20,30mb liberi , si nu ruleaza nici o aplicatie , decat cele preinstalate gen harti , si altele , si din cauza asta nu ma mai pot juca nimic din cauza lagului urias care il are , inclusiv cand il deblochez tre sa astept vreo 2 secunde 😐 , ce pot face ?

    Răspunde
  59. Ana

    Buna am si eu un telefon Lg optimus L7…dar am probleme cu el imi merge foarte foarte greu…nu inteleg de ce ? este original nu este replica..va rog ajutati-ma cu el ce sa ii fac?

    Răspunde
  60. Georgiana

    Hey ma poti ajuta si pe mine am telefonul de 2 luni 🙁 dar e o mica problema cu el merge foarte greu nu stiu ce se intampla, mai o intrebare daca bag cardul in el SD imi par melodiile dar nu stiu cum sa le salvez in telefon 🙁 nu are nici copiere nici transfera nimic 🙁 insa la poze imi apare muta copiaza etc 🙁 te rog frumos ajuta-ma si pe mine 🙁 multumesc aticipat

    Răspunde
    • Stefan

      Georgiana, daca vei tine apasat pe folderul cu melodii o sa iti apara optiunea de transfer de pe card in telefon. Daca nu te descurci instaleaza aplicatia ES File Explorer, acesta iti permite o gestionare mai usoara a fisierelor. In ceea ce priveste optimizarea smartphone-ului, tocmai ce am scris acest articol.

  61. Amalia

    Buna! Am si eu lg optimus l7 ,si cand vreau sa intru pe internet 3G fara wi-fi , nu merge. Nu stiu unde ar trebui sa intru sa activez 3G ca sa-l fac sa mearga..ma poti ajuta , te rog frumos ???

    Răspunde
    • Stefan

      Amalia, mergi la System Settings->Wireless & Networks -> More-> Mobile networks iar acol bifeaza Data enabled si ai rezolvat problema. Dar ai un plan tarifar care sa includa si trafic mobil de date?

  62. emil

    4.0.3 nu jelly bean caut a siteul lg conecteaza telef prin cablu de date la pc si cauta acolo actualizare la 4.1.2 atentie sa nu deconectezi telef cand se actualizeaza

    Răspunde
  63. loredana

    Buna !Am o intrebare am achizitionat telefonul Lg L7 P705 si nu stiu cum sa ii dau update la soft se misca incet…ma poti ajuta?

    Răspunde
    • Stefan

      Loredana, vezi ca in sidebar-ul blogului vei gasi un link spre articolul in care am explicat pe larg cum se face update-ul.

  64. Vera

    Hello. Tocmai ce mi am achizitionat un lg l705 ieri si am stat de ieri pana azi incontinu pe el cu wifi pornit. intrebarea e : atunci cand vreau sa plec de acasa si vr sa nu mi se consume netul de pe cartela de unde opresc toate aplicatiile care ruleaza ca sa nu ma trezesc cu 0 mb? multumesc

    Răspunde
    • Stefan

      Buna Vera, pentru oprirea traficului de date mergi in meniul rapid din partea de sus a display-ului si pune DATA pe disabled. O alta varianta este de la setari->mobile networks, iar apoi debifeaza prima optiune din lista. Succes!

  65. dan octavian

    salut am si eu un lg l7 si imi apare in bara de jos ca am un mesaj necitit dar de fapt nu am nici un mesaj necitit,am sters toate conversatile si tot imi apare ma poate ajuta si pe mine cineva

    Răspunde
  66. Aly

    Am si eu o problema cu LG L7.Mi sa stins in buzunar,am vrut sa il pornesc porneste apare sigla LG,apoi cea d ela Vodafone ca este de la vdf…Se invarte sigla VDF si apoi cand se ajeaza,se blocheaza acolo,nu mai face pasul de meniu,sa intre in meniu cum ar fii normal,ramane acolo si nu stiu ce sa ii fac.cineva mi-a zis k este d ela soft,pe ce butoate trb sa apas sa ii fac softul,sau d ela la c credeti ca este.MULTUMESC

    Răspunde
    • lacra

      buna ai rezolvat problema si cum ? am aceasi problema daca ma poti ajuta….

  67. daniel

    salut
    am si eu o problema la un l7 . pa langa cele obisnuite prezentate mai sus. imi apare un chenar rosu , intermittent, indifferent de ce actiune fac pe el. palpaie chenarul respective. sta putin aprins. cam 2-3 milimetri , de la marginea eccranului , de jur imprejur. un sfat?

    Răspunde
    • doru

      salut, am si eu un lg la care am aceeasi problema,cand gandeste procesorul apare un chenar rosu….ai reusit sa i faci ceva?

  68. Alexandra

    Si eu am un lg l7 dar nu sunt deloc multumita de el mi se tot blocheaza (tot timpul nu cateodata) iar cand vreau sa sun pe cineva trebuie sa astept mult, iar de baterie ce sa zic nu tine nici o zii !!! arata bine dar in rest wsm !!!

    Răspunde
  69. Roxana

    Buna! Am si eu o mica nelamurire…cum setez ringtone pt mesaj? Am incercat de la setarile sunetului dar nu am rezolvat nimic

    Răspunde
  70. Andreea

    Buna! Am si eu o problema.. Cand apelez, mi se inchide ecranul si nu mai pot face nimic..doar sa inchid apelul cu butonul de aprinde/inchide.. insa daca vreau sa fac o alta modificare prin touch, nu reusesc… inteleg ca are senzorul pentru ureche, dar nu functioneaza in niciun fel.. nici butonul traditional.. Ce as putea sa fac?

    Răspunde
  71. Radu

    Am o problema cu telefonul meu lg l7 p700.. Am cautat dar nu am gasit „Fisierele mele”… Este normal sa nu le aiba?

    Răspunde
  72. David

    Buna! am un lg optimus l7 , acum 2 luni i-am ars placa d baza.. unde as putea gasi o placa si cat m-ar costa. display-ul si carcasa sunt in regula.. doar placa mi-ar trebuie. Astept raspuns!

    Răspunde
  73. ice4you

    No domnule draga sa ai parte in continuare de el, a trecut deja vreo luna de cand m’am pricopsit si eu cu LG Optimus L7 II P710 si nu pot sa am decat cuvinte de bine pana acum. L’am frecat ca pe lampa lui Alladin … bateria ma tine pana in 3 zile, nu s’a blocat niciodata si nici lag nu am vazut desi am instalat pe el tot soiul de minuni. Este ok … la banii lui este chiar un telefon decent chiar daca „nu rupe gura targului”. 😀

    Răspunde
    • Stefan

      Ma bucur sa aud ca esti multumit de el si sper sa fi in continuare. Odata la juma de an da-i cate un factory reset si o sa vezi ca se misca din nou ca la inceput. Eu i-am dat ieri la al meu si nu pot sa cred ce bine se misca iar. 🙂

  74. ice4you

    Obisnuit fiind cu instalari de SO la intervale regulate de timp (chiar daca de la o editie la alta de Windows aceaste intervale au crescut de la maxim cateva luni ma cativa ani) bineinteles ca o sa aplic sfatul tau. 😀 Deocamdata este bine … chiar uimitor de bine … mai ales dupa ce pana si fratele meu a recunoscut ca a lui S4 a fost cam prea multi bani pentru ceva ce putea face si cu unul din asta. 😀 Nu vreau sa fiu carcotas dar Quad pentru un telefon?! 😀 Come on …

    Răspunde
  75. ionut

    salut..cine imi poate spune si mie cum intru in cardul de memorie la lg l7-p700..am telefonul de 2 zile si nici ca gasesc!! multumesc

    Răspunde
  76. dagmara

    Buna,am un LG L7 2 , il am camd de 2 saptamani,pana azi a functinat perfect, doar ca mi-am descarcat RETRICA am facut cateva poze prin aceea aplicatie apoi mi-a dat eroare.dar imi da eroare si la camera telefonului..ce are?

    Răspunde
  77. Daria

    Buna !am o problema cu camera foto a acestui telefon.. deschid camera, fac 2-3 poze apoi imi da eroare.. ce sa fac ?

    Răspunde

Trackbacks/Pingbacks

  1.  LG Optimus L9 noul meu smartphone » Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!