LG G3 – opinia unui posesor

A trecut mai bine de două săptămâni de când mi-am achiziționat cel mai dorit flagship produs de coreenii de la LG, telefonul LG G3 și, din fericire, nu a reușit să mă dezamăgească nici măcar o secundă. Pot spune răspicat că, pentru mine, LG G3, e telefonul perfect, își merită fiecare bănuț.

Nu o să mai enumăr motivele pentru care am achiziționat acest telefon, le găsiți în articolul menționat mai sus, în acest articol vreau să îmi exprim o părere cât se poate de obiectivă despre acest telefon. Încă de la început vreau să menționez clar că nu e un review plătit, e strict opinia mea, în calitate de posesor.

LG G3 – Durata de viața a bateriei

În primele două zile de la achiziția telefonului, bateria nu a fost deloc pe așteptările mele, se ducea destul de repede, mai ales dacă mă jucam sau abuzam de 4G. Din fericire, un update de soft m-a scăpat de problema bateriei, iar acum autonomia bateriei este de aproximativ 30 de ore. Îl folosesc intensiv timp de 2 ore / zi (jocuri sau navigare pe internet), dimineața și seara – când mă plimb cu cu metroul, iar în restul zilei îl folosesc normal, apeluri, whatsapp, verificare email/facebook și cam atât.

Din punctul meu de vedere, o autonomie de aproximativ 30 de ore este tot ceea ce îți poți dori de la un telefon cu procesor quad-core tactat la 2.5GHz și cu un ecran 2K de 5.5 inch. Ca să fiu cât se poate de obiectiv, mai jos vă prezint două grafice care confirmă ceea am zi mai sus. Primul grafic e dinainte de a îi face update, iar al doilea e realizat după ce i-am făcut update la soft.

Autonomie bateri LG G3

LG G3 – Performanțe

Despre performanțele acestui telefon cred că aș putea vorbi zile întregi. La acest capitol m-a uimit încă de prima dată când l-am ținut în mână și continuă să mă uimească de fiecare dată când îl folosesc. Atât CPU-ul, cât și GPU-ul își fac treaba ca la carte. Se mișcă al dracu’ de bine, indiferent de situație. Mă joc Asphalt 8 fără a simți nici cea mai mică tentativă de lag. Efectele sunt efecte, iar cadrele sunt redate până în cel mai mic detaliu.

Oricât de mult am încercat să-i găsesc vreun defect, la capitolul performanțe chiar nu am reușit să-i găsesc vreun defect. Iar acest lucru nu face decât să-mi confirme încă o dată că raportul calitate/preț este cât se poate de corect. Nu am mai adus benchmark-uri, e plin netul de așa ceva și vă rog să mă credeți pe cuvânt că sunt pe bune.

LG G3 – Camera foto

Camera foto pricipala a telefonului LG G3 este una net superioară multor aparate foto digitale. Fotografiile pe care le face sunt de o calitate net superioară multor camere foto. La lumina mai proastă s-ar putea ca nu de fiecare dată să scoată poze excelente, dar asta e valabil în cazul oricărei camere. În schimb, dacă lumină este câtuși de puțin acceptabilă, telefonul scoate niște poze excelente. Și pentru că îmi place să vin cu argumente, o să las pozele de mai jos să vorbească de la sine. Sunt făcute în condiții de luminozitate diferită, tocmai pentru a vă putea o crea o imagine clară despre ceea ce poate camera de 13Megapixeli a acestui telefon. Într-un articol viitor o să vă prezint și o filmare 4K făcută cu el.

Dacă vreți un telefon performant, la un preț decent, atunci LG G3 este alegerea perfectă. Pe mine m-a convins încă dinainte de a-l avea, acum după ce l-am butonat vreo două săptămâni nu a făcut decât să-mi confirme faptul că nu degeaba i-a fost acordat titlul de telefonul anului 2014.

2 Comentarii - “LG G3 – opinia unui posesor”

 1. ice4you

  Eu am fost si sunt inca multumit de un L7 II, iar fiica’mea de L70 ei care merge de trasneste desi il freaca de ii sar capacele … de aia nu ma mira deloc cele scrise de tine mai ales ca este nava amiral al flotei celor de la LG.

  Ma bucur ca este ok bateria acum … clar era o problema de soft ceva pentru ca bateria este totusi una destul de serioasa. Acelasi lucru l’am remarcat si eu odata cu update’ul la KitKat.

  Ce sa zic … nu pot decat sa iti doresc sa il folosesti sanatos, ma bucur sincer sa te multumeste si isi face treaba asa cum trebuie! 😉

  P.S. De aceasi calitate a fotografiilor ma bucur si eu, desi al meu are un senzor cu doar 8Mbpx … din punct de vedere optic este acelasi lucru. Nu imi vine nici acum sa cred de ce este in stare comparativ cu unele compacte … dovada stau si fotografiile de pe DeviantArt, atat de bune erau unele incat si pe acolo le’am pus. 😀

  Răspunde
 2. cornelia92

  Nimic deosebit ! sunt telefoane mult mai frumoase de atat si mult mai bune, iar caracteristicile , dupa parerea mea , nu isi merita pretul…

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!