La Măruță

News 4 Comentarii

La Măruță va fi noua emisiune pe care o va prezenta Cătălin Măruță. Dacă până acum emisiunea pe care acesta o prezenta se numea Happy Hour, din 2 septembrie, formatul se va păstra, doar că va lua un alt nume. Așadar, nu este nici o mare știre, doar că presa românescă s-a gândit că ar fi bine să mai facă niște trafic de pe spatele acestei schimbări de nume…

Pe bune, chiar merită trecut așa ceva la capitolul știri bombă? Cu titlu mare: Cătălin Măruță nu mai prezintă Happy Hour! Așa, și?! Cui îi pasă?! Dacă asta e știre bombă atunci nivelul publicațiilor care o prezintă, categoric este sub cel al tabloidelor. Mizerii, mizerii, mizerii… și totuși jurnaliștii ăștia se vor a fi mai mult decât sunt bloggerii.

4 Comentarii - “La Măruță”

  • Stefan

   Fără dar și poate, emisiunea La Măruța va fi un succes… aceeași producători, același format, același prezentator, etc, etc.

 1. Ciprian

  Jurnalistii merg pe ideea ca cei care sunt mai vechi in bransa sunt si mai buni! Bloggerul a ajuns mai sus decat jurnalistul prin munca! Iar asta e un semn ca schimbari in bine pot avea loc!

  Răspunde
  • Stefan

   Dacă sunt mai vechi în branșă asta nu înseamnă că nu pot practica prostituția jurnalistică. Da, ai dreptate, schimbări vedem, însă păcat că nu vedem și acolo unde chiar ar fi nevoie de ele.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!