Jocuri de telefon controlabile cu o singură mână

Până să-mi cumpăr LG G3, jocurile pentru telefon nu au reprezentat pentru mine vreo prioritate sau vreo pasiune, în niciun fel.  Însă de când mi-am cumpărat racheta numită LG G3, mă joc destul de mult pe telefon. Trebuie să recunosc că și faptul că petrec zilnic destul de mult timp în subteranul Bucureștiului, în metrou, este și el unul dintre factorii care stau la baza butonării excesive a telefonului.

Chiar dacă telefonul îmi permite să joc orice joc apărut pe piață, totuși nu mă pot juca chiar orice. Fiindcă mă plimb cu metroul doar la ore de vârf, din acest motiv mă pot juca doar jocuri care pot fi controlate cu o singură mână. Zilnic, drumul din Titan până-n Pipera și înapoi, de cele mai multe ori, îl fac în picioare, iar asta cred că explică cel mai bine de ce caut jocuri care pot fi jucate în modul portret.

Momentan mă delectez doar două jocuri în modul portret: Subway Surfer și AA. Ultimul mi se pare o mare porcărie, e al dracu de enervant, drept urmare îl joc destul de rar. Din acest motiv caut și alte jocuri cu care să mă mai delectez atunci când mă plimb cu metroul. Dacă aveți vreo sugestie, indiferent că sunt gratuite sau pe bani, secțiunea de comentarii este deschisă.

Când mai prind câte un loc pe scaun mă joc Angry Birds și Fruit Ninja, ambele îmi plac la nebunie, dar mare lor dezavantaj e că pot fi jucate doar în modul landscape. Iar așa, o singură mână nu mai e suficientă pentru 5.5 inch. 🙂

8 Comentarii - “Jocuri de telefon controlabile cu o singură mână”

 1. ice4you

  Te’ai „prostit” si tu mai Stefane … cum te’am lasat de capul tau si nu ti l’am mai umplut de bere, cum ai luat’o pe aratura. 😀 😀 😀

  No din pacate … eu aici nu pot sa te ajut … am incercat cateva, unele dintre ele foarte titrate si downloadate mie unul mi s’au parut a fi niste tampenii care imi aduceau aminte de jocurile alea amarate cu care ne chinuiam pe vremea lui Pentium 2+Voodoo … unele chiar retard de enervante.

  Lucrul in corporatii are si el efectele lui negative … 😀

  Răspunde
  • Stefan

   Nu am luat-o pe arătură, am luat-o cu metroul. :)) Râde tu râde, dar dacă ai merge zi de zi cu metroul, la ore de vârf, îți garantez eu că nu ai mai studia oamenii, cu ziceai într-un comentariu mai vechi. :))

   Lucrul în corporație are și efecte ”secundare”, nu le-aș zice negative, dar cele pozitive sunt mult mai multe… 🙂

  • Stefan

   Am luat și eu în calcul Nexus 6, poate dacă era produs de LG îi dădeam vreo șansă, dar așa nu m-a atras. Plus că designul parcă e făcut din topor. 🙂

  • Stefan

   Prietene, joc Subway Surf cu o singura mana de nu iti vine a crede. :)) Stiu ca pare mare, dar te rog sa ma crezi pe cuvant ca e foarte usor de tinut in mana si de butonat.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!