IT Camp – ediţia 2012

În perioada 28-29 Mai 2012 se va desfăşura la Cluj Napoca cea de-a doua ediţie a conferinţei naţionale IT Camp. Conferinţa se adresează tuturor pasionaţilor de tehnologii Microsoft şi nu numai.

De ce sa participi la IT Camp?

Din punctul meu de vedere ca programator, această conferinţă este mană cerească pentru toţi programatorii fie ei axaţi pe tehnologii Microsoft sau nu, deoarece la eveniment vor fi prezenţi speakeri din România dar şi internaţionali foarte buni în domeniu, drept urmare este imposibil sa nu prinzi ceva informaţii noi de la nişte oameni care trebuie crezuţi pe cuvânt, mai pe scurt profesionişti plus că lista de discuţii este una foarte intereantă. Pe de altă parte evenimentul este un prilej excelent de a-ţi face cunoştinţe în domeniu, sau chiar de a-ţi face noi clienţi.

Mi-aş fi dorit foarte mult sa ajung şi eu la această conferinţă dar din păcate în acea periodă voi fi în Geneva la CERN. De obicei iau parte la astfel de evenimente pentru că de pe urma lor ai doar de câştigat şi plus că de fiecare dată vei cunoaşte nişte oameni faini.

Dacă sunteţi interesaţi să participaţi la IT Camp de la Cluj Napoca, aici puteţi accesa agenda cu programul conferinţei. Trebuie să mai ştiţi că evenimentul va avea loc la Grand Hotel Napoca şi că va trebui să plătiţi o taxă de participare de 375 de lei.

Enjoy it:)

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!