Isteria națională – Free Gigi

De când a fost trimis după gratii cel care ne este cunoscut sub numele de Nea Gigi, s-a creat o ditai isteria națională – Free Gigi. Văd pe unii cum se dau curul de pământ, postează mesaje lacrimogene cum că: ”vai săracul e nevinovat…familia lui”, alții spun că și-o meritat cu vârf și indesat… Important este că mare are un pic și omul ăsta ajunge erou național.

inchisoareNu sunt în măsură să-l judec în vreun fel sau altul, dar pur și simplu mi se pare foarte de rahat această isterie națională creată imediat după ce acest om a fost încătușat. Efectiv nu pricep rostul plângerii unui milionar în dolari… știu că e și el om, dar în ziua de azi banii deschid multe uși și cu asta am zis tot. Nu-i rămân copii pe drumuri, cu siguranță nu o să-i moară de foame dacă el se află după gratii. Că o fi acolo pe bună dreptate sau că o fi acolo pentru a-și spori din nou imaginea publică, asta-i fix problema lui, dar atâtea văietături pentru fundul lui… asta chiar mi se pare absurd.

E păcat că românul pune accentul doar pe ceea ce nu trebuie. Cred că ar fi mult mai util dacă s-ar isca o isterie națională din pricina faptului că  încă avem în funcție atâția aleși cu dosare penale, că nu avem autostrăzi, că avem oameni bolnavi care plâng după medicamente pe care nu și le permit, iar lista poate continua la infinit. Oameni buni, astea-s probleme  nu faptul că un europarlamentar ajunge ajunge la inchisoare. Dacă o continuați în stilul ăsta atunci niciodată nu se va stârpi corupția din România

Concluzia e că bine mai zicea un om pe care de câțiva ani nu-l suport în niciun fel, dar ce zicea el atunci rămâne și azi valabil – Asta-i România și ne ocupă tot timpul.

Photo source: yourvoiceintheassembly.co.uk

4 Comentarii - “Isteria națională – Free Gigi”

 1. Yamasha

  imi place ca unii il compara cu huidu. oameni idioti, legea e urmatoarea: ORICINE FACE ACCIDENT DE MASINA SI NU ESTE BAUT IA INCHISOARE CU SUSPENDARE!!!

  Răspunde
 2. Ioanes Vlad

  Deja e plin netul de free gigi. Nici pe facebook nu scap de el, nici pe twitter si nici pe youtube. E plin de reclama si comentarii inutile cu gigi.

  Răspunde
 3. Nicu

  De ce oare le tot da „cu suspendare”astora cu bani,sau „nu suporta detentia”,de ce noi astia mai de jos platim pentru ori ce am face?Sa nu spuneti ca va e mila de el,sau poate va e mila de verii lui cei bine crescuti si deloc aroganti!Astept/eu unul/cu nerabdare si condamnarea celorlalti,dar ar trebui sa -i tina inchisi si nu la sere unde probabil va munci gardianul si ei vor face galerie.

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!