Înscriere la Master, UAIC – Iaşi

Ieri, 13 Septembrie, chiar dacă era şi o zi de marţi am fost în sfârşit şi mi-am depus actele de înscriere la master. Sper să îmi continui studiile de master tot în cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

La fel ca în orice instituţie românească dacă vrei să obţi ceva trebuie să treci de o birocraţie de 2 bani. Oricum pot spune că totul a mers ca pe roate cu excepţia obţinerii unei adeverinţe de la cabinetul medical studenţesc din campusul Titu Maiorescu, acolo chiar am stat mai bine de o oră.

Totuşi am rămas puţin surprins că deşi era a doua zi de înscriere la masterat pentru anul universitar 2011-2012, lumea nu se prea înghesuia să se înscriere. Destul de mulţi erau cei care doreau să se încrie la licenţă în cadrul sesiunii de toamnă.

Baftă tuturor care s-au înscris la master la UAIC şi mie în acelaşi timp să fiu iar bugetar:) pentru că totuşi în urma clasificării instituţiilor de învăţământ din România, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi a obţinut un loc fruntaş, deci fiind o universitate de high level e posibil să fie candidaţi la master pe măsură.

Mai multe informaţii despre admiterea la master în 2011 la UAIC poţi afla de pe pagina web de admitere a universităţii.

 

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!